Esti in tranzit prin Bucuresti si ai o avarie. Cum procedezi corect?

0
De postat pe Advertoriale.info - Saptamana Aceasta sau urmatoarea 2

Bucuresti, oras contradictoriu, iubit de unii si respins de altii, un oras al vitezei si al traficului auto supra-aglomerat. Bucurestiul este orasul tranzitat de unii si ocolit de altii. Este un oras al surprizelor de orice fel. Conduci preventiv, respecti semnele de circulatie si totusi ai nesansa de a te confrunta cu o avarie. Nu o poti identifica pentru ca nu ai cunostinte de mecanica sau de electronica auto. Si in plus, nici nu te orientezi prea bine prin labirintul de strazi, pasaje subterane, bulevarde si intersectii.

Cel mai intelept sfat este sa nu ignori semnalele martorilor si al senzorilor de bord si sa cauti cel mai rapid ajutor specializat. Cheama firma de tractari auto Bucuresti.

De postat pe Advertoriale.info - Saptamana Aceasta sau urmatoarea 2Ce sa NU faci daca tranzitezi Bucurestiul si ai inregistrat o avarie

Primul, singurul si cel mai important sfat oferit de cei de la tractari auto Bucuresti este sa nu accepti ajutor nespecializat, oferit de binevoitori care apar pe neasteptate in preajma ta. Bunurile, actele si alte valori aflate in masina trebuie pazite cu atentie, mai ales in momentele in care ai iesit din masina si incerci sa evaluezi nivelul de avarie sau sa te familiarizezi cu locatia. Binevoitorii nesolicitati vor insista sa iti explice ca o tractare nu este ceva foarte complicat, prin urmare nu trebuie sa chemi o firma specializata in depanari sau tractari auto. Mai mult, iti vor propune preturi derizorii, negociate la repezeala si vor incerca sa profite de starea emotionala in care te afli.

Nu amplifica nivelul avariei si refuza categoric o tractare propusa de ne-specialisti, adica de persoane care nu dispun de echipamentele cu care este dotata o autospeciala destinata unor astfel de interventii. Daca ai apelat tractari auto Bucuresti asteapta in liniste si cu incredere sosirea echipajului.

Vezi si:  Sunteti in cautarea unu gps auto si nu stiti la ce sa va opriti ?

Iata o serie de argumente temeinice pentru care sa apelezi la serviciile oferite de firma de tractari auto Bucuresti

Echipele de interventie de la tractari auto Bucuresti au o experienta de 12 ani in domeniul serviciilor de tractare.

In toata aceasta perioada, inginerii si tehnicienii care alcatuiesc echipele speciale  s-au remarcat prin profesionalism si promptitudine, iar experienta este probata cu fiecare noua interventie.

Dispeceratul firmei preia solicitarile in regim non-stop, 24 ore pe zi si 7 zile pe saptamana, iar deplasarile se fac numai cu autospeciale echipate pentru depanari auto. Aceasta presupune prezenta unui brat de automacara cu sistem de operare electro-hidraulic si a unei platforme sau rampa de ridicare pentru tractare autovehicule avariate. Astfel pot fi tractate, in conditii de deplina siguranta, autovehicule cu masa cuprinsa intre 1000 si 3500 de kg.

In cazul in care problema tehnica nu necesita tractare, respectiv o pana de combustibil sau de roata, echipa de interventie o poate rezolva pe loc.

Deplasarea echipelor se face in timp estimat real, iar serviciile acopera intreaga raza a orasului Bucuresti, respectiv toate cele 6 sectoare ale municipiului.

Cum se calculeaza tarifele practicate de tractari auto Bucuresti

Desi o avarie este problema neplacuta indiferent de gradul acesteia, tractari auto Bucuresti este o firma care presteaza servicii de calitate, la preturi convenabile. Tariful este diferentiat in functie de distanta la care se afla automobilul tau si se calculeaza in lei pe km, in sistem dus-intors. Tarifele cresc proportional si sunt diferentiate in functie de distanta fata de linia de centura a Bucurestiului.

Alte argumente pentru a chema tractari auto Bucuresti

Vezi si:  Vizita la service este importanta!

Transporturile sunt efectuate in deplina siguranta. Tarifele oferite de tractari auto Bucuresti sunt calculate corect si transparent, dupa cum am explicat in paragraful anterior.

Este util sa mai reamintim si faptul ca legea interzice sa pui in circulatie sau sa conduci pe drumurile publice un autovehicul cu ITP (Inspectia Tehnica Periodica) expirat, neinmatriculat sau neinregistrat si care trebuie transportat la sediul RAR sau intr-o alta locatie. Si in acest caz, singura abordare corecta este sa soliciti interventia unei firme autorizata si specializata pe servicii de tractari auto. Revenim asupra importantei acestui aspect, intrucat numai aceste firme dispun de autospeciale omologate.

Cand apelezi la tractari auto Bucuresti ai garantia unor operatiuni desfasurate in deplina siguranta. Aceasta inseamna ca starea autovehicului va fi protejata si conservata, pe toata durata operatiunilor de tractare, iar avaria nu va fi amplificata.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *