|

Importanta cauciucurilor de calitate pe drumurile din Romania

Vreau sa incep cu o intrebare: cui nu i s-a intamplat sa circule pe drumurile din Romania si sa observe cel putin un accident rutier?

Raspunsul la intrebare vi-l pot da su eu: yoti am intalnit accidente pe drumurile din Romania, o cauza importanta si factor de risc fiind drumurile.

Pe langa faptul ca avem drumuri aflate in stare deplorabila, unii conducatori auto considera ca e bine sa nu isi monteze anvelope de calitate „ca doar avem drumuri rele si nu se merita” ceea ce este complet GRESIT!

Drumurile de proasta calitate si anvelopele vechi, de proasta calitate sau uzate, precum si folosirea cauciucurilor de iarna pe timp de vara pot duce la dezastre si anume la accidente. Montarea unor cauciucuri second hand de buna calitate, tinandu-se cont de anul fabricatie anvelopei si de uzura acesteia, poate sa va scoata din situatii limita, printr-o aderenta sporita, necesara pentru a evita obstacolele, fara ca dumneavoastra sa pierdeti controlul masinii.

Toate acestea pot fii evitate daca nu neglijam importanta anvelopelor de calitate pentru autovehicolul dumneavoastra.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...