Lamborghini vs Ferarri:Masini Exotice

0

Multi fani ai masinilor exotice sunt foarte incapatanati cand vine vorba de masina preferata. In topul acestei liste sunt incluse de obicei, fie Lamborghini, fie Ferrari. Aceste doua producatoare au o mostenire complet diferita, dar ambele sunt masini foarte competente. Cei mai multi entuziasti isi aleg masinile preferate de la o varsta foarte frageda, apoi sustin o viata acel brand.

Inainte de a incepe cautarea de la toate tipurilede Lamborghini si Ferraris de vanzare, va trebui sa va alegeti care masina exotica va place mai mult. Sa aruncam o privire in profunzimea istoriei fiecaruia dintre acesti producatori exotici de Supercars.

Ce companie are o experienta mai mare?

Ferrari este cea mai veche dintre cele doua. Ferrari a fost fondat de Enzo Ferrari in 1929, in timp ce Lamborghini Ferruccio a fondat Lamborghini in 1963. Ferrari are o istorie bogata in cursele auto, in special in Formula Unu. Ferruccio Lamborghini a fost titularul unei compani de mare succes, el fiind foarte pasionat de sport si de masini.

Modele disponibile

Ferrari ofera de obicei, mai multe modele de masini exotice la vanzare, in fiecare an. Ferrari, uneori, produce intre patru-cinci modele diferite, in timp ce Lamborghini face unu sau doua. Aceasta strategie a permis ca Lamborghini sa-si concentreze energia pe producerea unei masini superioare fata de Ferrari. Acest lucru este demonstrat de caii putere si viteza de top a modelelor de la fiecare producator.

Modele impresionante

Lamborghini, tinde sa aiba mai mult fler artistic la designul modelelelor. Ferrari tinde sa urmeze o arhitectura si un design mai traditional. Desigur, stilul este o chestiune de opinie personala, astfel fiecare entuziast va avea in mod natural impresiile proprii referitoare la modele care le plac cel mai mult.

Vezi si:  Prima baterie fara litiu aterizeaza intr-o masina electrica

Stabilitate Financiara

Ferrari a fost mai stabil financiar ca si companie, dar marca Lamborghini este bine cunoscuta in domeniu auto alaturi de branduri mari, cum ar fi Audi sau Chrysler.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *