|

Masina care consuma mai putin de un litru de combustibil

Volkswagen, cel mai mare constructor auto european, testeaza în prezent modelul XL1 Super Efficient Vehicle (SEV) pe zapada, conform unor fotografii spion aparute pe blogurile auto, iar specialistii se asteapta ca acesta sa îsi faca aparitia în showroom-uri în urmatoarea perioada.

heroXL 1 foloseste un motor disel de 800 cc care dezvolta 48 CP si un motor electric capabil sa livreze 27 CP. Motorul electric poate functiona independent, asigurând o autonomie de 35 de km sau în tandem cu motorul diesel. Transmisia este automata cu sapte rapoarte, iar masina atinge o viteza maxima de 160 km/h.

Performantele automobilului sunt posibile gratie unor noi tehnologii folosite de germani la constructia caroseriei. Astfel, desi aceasta cântareste doar 230 de kg, este foarte rezistenta.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...