Masina noua, second sau dezmembrari?

0

Criza actuala si-a pus amprenta pe multe buzunare si portofele. Vanzarile de masini au crescut putin fata de anii trecuti dar modest. Aceasta crestere este totusi explicabila pe baza industrializarii si a tehnologiilor noi introduse pe piata.

Piata europeana a fost catalogata ca fiind cea mai slaba dupa cea din Africa. Poate pentru ca in Europa exista foarte multi producatori auto si acestia nu s-au descurcat la vanzarile de pe pietele din afara Europei. Batranul continent a avut probleme mai ales in statul spaniol si italian drastic lovite de criza.

Romania a fost si ea afectata oarecum de criza pentru ca vazand tara invadata de masini second hand aduse din Germania, Anglia, Franta sau alte colturi ale Europei guvernul roman s-a vazut nevoit sa mareasca taxa auto ce a afectat piata auto din Romania. In ultimele luni Romania s-a confruntat cu o scadere drastica a numarului de masini second hand vandute sau imatriculate. Un lucru imbucurator este ca singurul producator roman de masini, Dacia a inregistrat vanzari record pe piata europeana.

Si totusi daca romanul nu-si permite o masina noua apeleaza la una second hand si plateste imatricularea cat la una noua sau cumpara una veche si o imbunatateste. Aceasta este tactica pe care au adoptat-o nenumarari romani. Una dintre cele mai vandute masini de pe piata second hand este Mercedes vito care poate fi gasita la orice firma de vanzari piese dezmembrari Mercedes.

Aceasta masina si-a gasit aprecierea pe piata pentru ca poata indeplini mai multe functii cerute de piata si astfel multe service-uri si-au schimbat deviza in “dezmembrez vito” si ofera pentru cei ce au nevoie o gama larga de piese.

Vezi si:  Un alt tip de dezvoltare personala sau cum sa procedezi cand ai probleme cu masina
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *