O masina de succes in intreaga lume, este VW Golf. Pana in anul 2005, aceasta marca a fost produsa in nu mai putin de 24 milioane de exemplare, in toate modelele existente.
Totusi, unul din cele mai de succes modele din gama Golf, putem spune ca este VW Golf 4.

Prin dotarile cu care a fost inzestrat, acest model de Volkswagen a deposit cu mult ca performante modele ca VW Golf 2 sau 3.

In anul 2001 era masina numarul 1 la vanzari in intreaga europa cu 4.300.000 unitati vandute si o gama variata de caroserii (cabrio, european, universal, chinezesc, canadian si altele).

La un asemenea model de masina, veti avea nevoie neaparat la un moment dat de un sistem de navigatie.

Tocmai din acest motiv, vreau sa va recomand sistemul de Navigatie Golf 4 produs de Dynavin.

E de inteles insa faptul ca in zilele in care traim, un sistem de navigatie nu mai este doar un simplu sistem de navigatie ci un dvd auto portabil cu performante multimedia capabil sa se conecteze rapid la electronica existenta sau optionala a automobilului: senzorii de parcare, computerul de bord, ecranele LCD din tetiere.

Unde mai punem ca la fel de rapid putem conecta la el un modul specializat pentru internet in masina sau TV Tuner auto de mare viteza.

In primul rand, acest sistem de navigatie dedicata poate fii folosit si pe alte masini, cum ar fi Seat, Skoda sau Peugeot.

Urmeaza apoi caracteristicile sistemului de navigatie VW Golf 4 care il transforma intr-un fel de multi-functionala pentru divertisment dar si utilitate in masina.

Este vorba despre functiile sistemului. Una din ele este cea de radio, asa ca nu mai aveti nevoie de un radio separat. Apoi, datorita ecranului touch screen de 6.2 inch va puteti uita chiar si la filme pe aceasta minune a tehnologiei.

Dispozitivul suporta o memorie externa de pana la 64 gb asa ca din acest punct de vedere, nu trebuie sa va faceti deloc griji.

Iata asadar cum un sistem de gps auto cu dvd, va poate transforma total masina si mai ales, plimbarea cu masina.

Multe alte accesorii multimedia la pret de importator sunt diponibile in magazinul specializat in comert online cu navigatii dedicate Edotec.ro.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *