|

Prea saraci pentru asigurari RCA ieftine

Unul dintre riscurile din domeniul asigurarilor auto il reprezinta faptul ca prin economisirea de bani in momentul achizitionarii unei asigurari RCA ieftine nepotrivite profilului Dvs de risc ati putea pune masina si veniturile la un risc mai mare pe termen lung.
Sunt multe alte lucruri pe care le puteti face pentru a economisi bani pe primele de asigurare, fara a sacrifica acoperirea politei de asigurare auto prin alegerea unei companii de asigurari care nu este de incredere.
Deoarece oamenii pot fi grav raniti într-un accident de masina este posibil sa fiti tras la raspundere pentru costurile de îngrijire medicala si chiar pentru potentialele venituri pierdute de victime in aceasta perioada . Este important sa cunoasteti limitele de raspundere ale asigurarii dvs si sa fiti sigur ca sunteti acoperit in cazul unui accident, deoarece o economie foarte mica pe prima de asigurare v-ar putea costa mult mai mult in viitor.
Ati putea insa sa luati in considerare de exemplu ajustarea politei de asigurare pentru a economisi bani. Acest lucru este valabil mai ales daca aveti o masina mai veche, deoarece vehicule noi (si implicit cu un pret mai mare) necesita un nivel mai ridicat de acoperire din parte unei polite de asigurare.
De asemenea daca sunteti dispusi sa suportati o parte din costul daunelor la propria masina , dar vreti sa fie pe deplin acoperite pagubele cauzate altor vehicule in cazul unui accident, aceasta ar putea fi o optiune.
Varsta conducatorului auto poate face de asemenea ca pretul asigurarii RCA mai mic sau mai mare . Preturile pentru adulti difera de cele pentru soferii tineri, care au statistic o probablilitate mai mare de a cauza un accident din vina lor.
Dupa ce ati examinat nevoile Dvs. de asigurare si ati gasit cea mai buna oferta, exista de asemenea unele reduceri pentru care v-ati putea califica daca achizitionati asigurarea RCA impreuna cu o asigurare CASCO de exemplu.
Acestea sunt câteva dintre modalitatile ai putea gasi o asigurare auto care sa nu va puna bugetul la risc pe termen lung. Un broker de asigurari calificat va poate oferi consultanta pentru a fi absolut sigur ca faceti cea mai buna alegere.

1 Comentariu for “Prea saraci pentru asigurari RCA ieftine”

  1. Degeaba faci tu asigurare RCA la o firma de renume ca daca Tugulanu’ care intra in tine are la Astra ti-o iei cu strigaturi!

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...