|

Rent a car Bucuresti: costuri si avantaje

In articolul de astazi vom discuta despre tarifele pe care le practica agentiile de rent a car Bucuresti si despre cat de avantajoase pot fi acestea daca alegem compania potrivita. Bineanteles ca tarifele practicate pentru rent a car Bucuresti difera de la o companie la alta, desi mai toate se invart in jurul unui plafon destul de bine stabilit. Intotdeauna trebuie ales un raport foarte bun intre pret si calitate ori de cate ori ne propunem sa colaboram cu o astfel de agentie.

rent a car otopeniAvantajele oferite de o firma de rent a car Bucuresti

Daca ar fi sa comparam un serviciu de rent a car Bucuresti si alte mijloace de transport disponibile in capital, acesta pare sa fie cel mai avantajos atat din punct de vedere al tarifului, cat si pentru mobilitatea de care se poate bucura clientul. In capital de exemplu, ofertele de transport sunt destul de variate: avem posibilitatea sa calatorim cu metroul, cu tramvaiul sau cu taxiul, insa suntem conditionati si nu ne putem deplasa rapid. In schimb un serviciu de rent a car Bucuresti este cea mai buna alegere datorita faptului ca ne putem deplasa oriunde dorim, putem face un numar nelimitat de km si toate acestea la un pret avantajos.

Costul unui serviciu de rent a car Bucuresti

Asa cum spuneam la inceput acesta variaza in functie de fiecare companie. Preturile pornesc de la 20 de euro pe zi in situatia masinilor din gama economica disponibile in parcurile de rent a car Bucuresti si cresc in situatia masinilor din clasa de lux. Spre exemplu cele mai mici tarife le veti gasi pe www.rent-a-car-otopeni.ro , de aici puteti inchiria masinile low cost cu tarife ce ajung la 12 euro pe zi la perioade mai mari de 15 zile. Tot aici clientul are posibilitatea sa opteze si pentru rent a car Bucuresti fara garantie. Asta inseamna ca se poate incheia o asigurare full casco in schimbul unei sume care porneste de la 5 euro pe zi. Avantajul acestei asigurari, este dat de faptul ca raspunderea clientului va fi zero chiar daca are un eveniment cu masina pe care a inchiriat-o.

Rent a car Bucuresti avantajos si fara limita de km

Daca cele mai multe companii de rent a car Bucuresti impun clientului o anumita limita de km pentru fiecare zi de inchiriere, pe site-ul rent-a-car-otopeni.ro km sunt nelimitati. Asta inseamna ca un client care a inchiriat de aici o masina poate calatorii cu aceasta cat doreste fara sa fie necesar sa achite taxe suplimentare. De asemenea in pretul pe zi al masinii sunt incluse toate asigurarile obligatorii cat si rovigneta. Masinile pot fi inchiriate atat din capitala cat si din aeroportul international Otopeni. Indiferent de ora un reprezentant al acestei companii va livra masina in locatia stabilita de client.

Pentru a fi mai usor sa faceti cea mai buna alegere atunci cand optati pentru rent a car Bucuresti, vom detalia mai jos avantajele colaborarii cu Atlass Automotive rent a car Bucuresti:

  • Masinile acestei companii sunt de cea mai buna calitate, au o vechime de maxim 5 ani de zile si sunt periodic verificate si intretinute in service-uri de renume.
  • Preturi corecte si transparenta – Atlass Automotive da de fiecare data dovada de transparenta in relatia cu clientii. Pe site acestia pot citi conditiile de inchiriere, pot descarca o mostra a contractului de rent a car Bucuresti si pot compara tarifele in functie de fiecare masina in parte.

In alta ordine de idei daca veti opta pentru colaborarea cu aceasta companie ce ofera servicii de rent a car Bucuresti de peste 8 ani, veti avea gratuit un gps si scaun de copil.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...