|

Sunteti in cautarea unu gps auto si nu stiti la ce sa va opriti ?

Cautati ceva care sa fie mai mult decat un simplu aparat gps pentru reperarea unei locatii si nu stiti ce sa alegeti ????

Gata! Oprti-va !

Magazinul online www.edotec.ro, specializat in sisteme gps auto a luat nastere special pentru a va satisface nevoile.

Magazinul nostru online este specializat pe aceste sisteme de navigatie care corespunde standardelor impuse de Comunitatea Europeana.

Dar cum clientul este cel mai important, standardele inalte sunt incoronate de cerintele si doleantele dvs. astfel, va propunem o incursiune in minunata lume a sistemelor de navigatie tip gps de ultima generatie  incoporate in dispozitive cu dimensiuni reduse care sunt completate de multiple alte functii.

Printre aceste functii veti regasi internetul tip 3g, bluetooth-ul, portul usb si microcardul sd, ecranul tactil hd, radio tunner-ul fm/am, tv tunner-ul digital, interfata ipod cu posibilitatea controlului si selectarii piesei direct de pe ecran.

Si daca tot nu sunteti convinsi ca doar pe www.edotec.ro veti gasi ce va doriti in materie de sisteme gps, va precizam ca Dynavin, partenerul nostru de incredere, care este de altfel si producatorul acestor sisteme de navigatie dedicata, garanteaza calitatea superioara a fiecarui dispozitiv nu doar cu certificarile pe care le detine ci si cu experienta de peste 8 ani pe care o are nu numai in piata din romania ci si in europa de vest.

Merita sa va acordati cateva minute si sa accesati magazinul online www.edotec.ro pentru a va convinge singuri ca un sistem de navigatie dedicata tip gps este tot ceea ce va lipseste din dotarea masinii dvs.

Despre Edotec.ro
Magazinul online Edotec.ro este administrat si operat de Societatea Comerciala DON 20 S.R.L. Din luna iunie 2011, Edotec este unic distribuitor pe piata din romania al producatorului german de navigatii dedicate Dynavin.
Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
www.edotec.ro

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...