4 motive pentru care femeile si barbatii sunt preocupati de inaltime

0

Cand vine vorba de intalniri, educatie si castiguri, este un avantaj sa fii mai inalt sau sa fii mai scund este un avantaj?
1. Femeile prefera sa intalneasca barbatii mai inalti; barbatii inalti atrag parteneri mai dezirabili. In medie, femeile au o preferinta puternica pentru barbatii inalti. De fapt, femeilor le pasa mai mult de intalnirea barbatilor mai inalti decat barbatiilor le pasa de intalnirea cu femei mai mici.

Un studiu privind preferintele de inaltime ale femeilor si ale barbatilor a descoperit ca femeile sunt cele mai multumite atunci cand partenerul lor este mai inalt cu 21 cm. Barbatii sunt cei mai multumiti atunci cand sunt cu 8 cm mai inalti decat partenerul lor.

2. Oamenii considera femeile si barbatii mici ca fiind mai putin atractivi si mai putin de succes. Intr-o lucrare intitulata, Stereotipuri de inaltime a femeilor si a barbatilor: pasivitatea inaltimii pentru ambele sexe, cercetatorii au investigat stereotipurile despre inaltime. Cercetatorii au cerut unui grup de participanti sa isi imagineze o femeie care era „scunda” (147 cm), „medie” (162 cm) sau „inalta” (177 cm). In continuare, participantii au evaluat femeile pe diverse caracteristici. Participantii au apreciat atat femeile cu inaltimea inalta, cat si medie ca mai atractive si mai reusite decat femeile scunde.

3. Oamenii inalti castiga mai multi bani. Economistii numesc aceasta „prima de inaltime”. O inaltime mai mare inaltime este asociata cu castiguri mai mari. Un studiu a descoperit ca, atat pentru barbati, cat si pentru femei, o crestere a inaltimii de 1 cm este asociata cu o crestere de 1,4-2,9% a castigurilor saptamanale.

4. Oamenii inalti sunt mai educati. Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care persoanele mai inalte, in medie, castiga mai mult. De fapt, unii cercetatori atribuie prima de inaltime oamenilor mai inalti care obtin mai multa educatie. Drept urmare, acestia intra in pozitii cu salarii mai mari.

Vezi si:  Men Fashion – cele mai in voga tendinte ale sezonului toamna- iarna 2017-2018
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *