|

2 lucruri despre moda barbatilor coreeni de care trebuie sa tii cont

Daca exista o tara care face ture in lumea modei, aceasta este Coreea de Sud. Moda sud-coreeana sau pur si simplu moda coreeana este una dintre cele mai populare moda din lume. O mare parte din popularitatea sa este creditata valului Hallyu, care se refera la cresterea popularitatii internationale a culturii sud-coreene la sfarsitul secolului XX din cauza industriei de divertisment din Coreea.

Valul Hallyu a apropiat oamenii de moda coreeana, care este semnificativ diferita de cea predominanta in Occident. Tonul usor distinct al tesaturii, imbracamintea sacra si o mare varietate de produse de machiaj sunt cateva dintre aspectele integrante ale modei coreene.

Interesant, valul Hallyu a afectat moda barbatilor la fel de mult ca si femeile. Barbatii au inceput sa se adapteze la moda coreeana prin introducerea de tinute baggy, tonuri mai deschise, regim de piele si ceea ce nu in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, exista mult mai mult pentru moda barbatilor coreeni decat atat.

Aici veti gasi 2 lucruri despre moda barbatilor coreeni, care va pot ajuta sa intelegeti corect. De asemenea, va va indruma cum sa mergeti despre cum sa incorporati moda coreeana in viata voastra. Deci, sa aruncam o privire la ceea ce avem aici.

Stilul strazii
Daca ati vizionat vreun film sau serie TV din Coreea, a-ti sti ca stilul lor de strada nu este atat de accidentat si indraznet pe cat am putea crede. Stilul de strada coreean este destul de diferit de cel prevalent in Occident. Asa cum este de asteptat, exista un ton mai slab, dar exista si alte elemente care sunt indispensabile acesteia.
Un astfel de element este o gluga. Barbatii coreeni poarta imbracaminte imbracata, cuplata cu o pereche de gluga relativ slaba.

Ramaneti tot Preppy
Cuvantul „preppy” se refera la un student sau un absolvent apartinand unei scoli pregatitoare, care este relativ scump. De asemenea, este folosit pentru a face referire la acei oameni care se imbraca ca acesti studenti. Scopul acestui aspect este sa ofere o aura bogata.

In Coreea, acest stil este foarte popular in randul adultilor tineri. Este, in general, imbracaminte monocromatica, care implica de obicei o tinuta din trei piese. Un stil tipic coreean Preppy include funduri slim fit, tricouri cu maneci lungi si un topcoat.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented