Accesorii barbati pentru stil elegant

0

De fiecare data cand va imbracati, piesele vestimentare si accesoriile, va reflecta atat personalitatea cat si stilul, astfel aceste piese devin o oglinda a stilului si al gusturilor. Daca sunteti o persoana adepta a stilului elegant, trebuie sa puneti un accent mare pe aspect si pe fiecare piesa pe care il purtati.

Indiferent ca purtati zilnic costum sau doar o camasa, important este sa puneti un accent mare pe aspect. Pentru tinutele elegante in primul rand recomandam sa purtati un model din gama diversa de ceasuri barbatesti cu o curea din metal sau piele. Ceasul este singurul model de bijuterie de care are nevoie cu adevarat un barbat. In mediul afacerilor, acesta este si simbolul statutului financiar, astfel va recomandam sa alegeti un model rafinat, precum un ceas cu o carcasa decorata cu pietre, un cadran rotund sau patrat si un geam sidefat.

Alaturi de un ceas, in colectia personala de accesorii trebuie sa aveti un ac de cravata si o pereche de butoni. Aceste elemente sunt importante deoarece reflecta stilul, rafinamentul si masculinitatea oricarui barbat. Acul de cravata poate fi dintr-un metal inoxidabil, intr-un model gravat, simplu sau decorat cu pietricele mici. Ambele modele de accesorii pot fi confectionate si din argint sau aur, daca acestea sunt piese speciale.

Alaturi de cele enumerate mai sus, trebuie sa aveti si cateva modele de cravate, pentru a avea mereu unul pentru fiecare eveniment. Cravata poate fi ales intr-un model simplu si o culoare uni. Pentru introducerea unui strop de rafinamnet puteti opta si pentru o cravata cu dungi subtiri.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *