|

Accesorii barbati pentru stil elegant

De fiecare data cand va imbracati, piesele vestimentare si accesoriile, va reflecta atat personalitatea cat si stilul, astfel aceste piese devin o oglinda a stilului si al gusturilor. Daca sunteti o persoana adepta a stilului elegant, trebuie sa puneti un accent mare pe aspect si pe fiecare piesa pe care il purtati.

Indiferent ca purtati zilnic costum sau doar o camasa, important este sa puneti un accent mare pe aspect. Pentru tinutele elegante in primul rand recomandam sa purtati un model din gama diversa de ceasuri barbatesti cu o curea din metal sau piele. Ceasul este singurul model de bijuterie de care are nevoie cu adevarat un barbat. In mediul afacerilor, acesta este si simbolul statutului financiar, astfel va recomandam sa alegeti un model rafinat, precum un ceas cu o carcasa decorata cu pietre, un cadran rotund sau patrat si un geam sidefat.

Alaturi de un ceas, in colectia personala de accesorii trebuie sa aveti un ac de cravata si o pereche de butoni. Aceste elemente sunt importante deoarece reflecta stilul, rafinamentul si masculinitatea oricarui barbat. Acul de cravata poate fi dintr-un metal inoxidabil, intr-un model gravat, simplu sau decorat cu pietricele mici. Ambele modele de accesorii pot fi confectionate si din argint sau aur, daca acestea sunt piese speciale.

Alaturi de cele enumerate mai sus, trebuie sa aveti si cateva modele de cravate, pentru a avea mereu unul pentru fiecare eveniment. Cravata poate fi ales intr-un model simplu si o culoare uni. Pentru introducerea unui strop de rafinamnet puteti opta si pentru o cravata cu dungi subtiri.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...