|

Accesorii pentru barbati

Costumul este o piesa vestimentara des folosita in cazul a mai multor barbati si o tinuta must have pentru fiecare. Acesta este simbolul elegantei si al rafinamentului si in mai multe locuri de munca, constituie tinuta office obligatorie. Costumul pentru barbati poate fi gasit cu sacou si/sau cu vesta, care este confectionat dintr-un material identic cu cel al pantalonului. In cazul costumului insa sunt anumite accesorii care sunt obligatorii, pentru a avea un aspect ingrijit, elegant pe deplin si plin de sarm.

1. Cureaua are un rol important cand vine vorba despre un costum barbatesc. Acesta trebuie sa fie mereu prezent si intr-o nuanta identica cu cea a pantofilor. Cureaua este de preferat sa fie din piele naturala sau ecologica, pentru un aspect ingrijit si elegant.

2. Printre accesoriile complementare ale tinutei, trebuie sa amintim gama diversa de ceas barbati. Acesta pare a fi un element cu o importanta redusa, insa asta nu este nici pe departe asa. Ceasul completeaza nu numai tinuta dar si aparitia si alaturi de functiile pe care le indeplineste cu privire la moda, v-a fi de un mare ajutor in organizarea corecta a programului.

3. In cazurile in care doriti sa mariti eleganta aspectului, puteti opta pentru purtarea unui ac de cravata si/sau butoni. Acestea nu sunt necesare, insa ofera rafinament si sarm pentru fiecare barbat.

4. Cravata este un alt accesoriu indispensabil. Acesta trebuie sa corespunda atat in textura cat si in culoare cu camasa si costumul purtat. Cravata poate fi aleasa si cu imprimeuri, insa la locul de munca, va recomandam modelele cu dungi subtiri.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...