|

Cravata: indrazneste sa fii original la munca

Cravata este un accesoriu esential din garderoba masculina. Cel mai adesea se poarta in mediul profesional sau cu unele ocazii mai formale. Constituie, prin urmare, aliatul de nadejde al domnilor care isi doresc sa ofere o alura speciala tinutelor. Ai posibilitatea de a sparge monotonia optand pentru modele diferite de cele purtate de colegii tai. Ce ai zice daca ai incerca sa fii mai original la munca?

Poarta o cravata slim pentru un look relaxat

Cravata slim reprezinta o versiune mai fina a cravatei clasice, cu o latime cuprinsa intre 4 si 6 centimetri. Drept urmare, confera o alura mai dinamica si mai relaxata. In plus, este mai putin formala si se poate purta intr-un mod mai liber. In privinta motivelor, cravata slim este mereu uni.

Cravata tricotata

Este vorba despre un model mai special care te poate ajuta sa obtii un efect deosebit. Atunci cand cravata tricotata este asortata tinutelor elegante precum costumul si este purtata la munca, confera o nota de eleganta si de originalitate. Cu un stil atemporal, cravata tricotata te va ajuta sa iesi in evidenta in orice situatie.

Cravata cu dungi

Este, fara indoiala, una din cele mai apreciate tipuri de cravate, insa, este adesea neglijata in detrimentul cravatei uni. Pe vremuri, cravaata cu dungi era utilizata pentru a identifica regimentul de soldati britanici. In general, este compusa din doua culori. Cu timpul, s-a democratizat si s-a invitat alaturi de costumele profesioniste. Pentru a face furori la locul de munca, ai de ales intre stilul european si stilul american. Primul este dotat cu dungi care pornesc de la umarul stang si merg spre dreapta in timp ce cravata cu dungi in stil american imprumuta sensul opus, adica de la dreapta la stanga.

Daca vrei sa mizezi pe originalitate atunci alege alte motive precum bulinele sau motive mai neconventionale precum latimi variate.

Sursa: https://www.mediacritik.com/cravate-osez-loriginalite-au-travail/

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented