Diferentele intre tenisii obisnuiti si modelele Converse

0

Pentru romani, pana de curand, ideea de tenisi era sinonima cu produsele fabricii de incaltaminte de la Dragasani.

Vestitele perechi de incaltaminte cu talpa gumata si-au gasit sfarsitul odata ce fabrica a fost inchisa, iar locul lor pe rafturile tarabelor a fost luat de produse chinezesti, de proasta calitate sau de tenesi Converse, ce-i drept mai scumpi, dar si cu o calitate extrem de ridicata.

Prin definitie, tenisii sunt papuci care sunt folositi in cadrul jocului de tenis. Totusi, ei pot fi folositi in multiple activitati fizice, avand avantajul pretului mic. Din pacate, pretul mic inseamna deseori si o calitate extrem de mica, motiv pentru care foarte multi oameni asociaza tenisii cu produse de proasta calitate, in care nu se merita investiti prea multi bani.
Nimic mai fals! O demonstreaza toate colectiile de tenisi Converse. Desi au un pret ceva mai mare (probabil si din cauza faptului ca sunt comercializati de catre Nike), ei ofera o calitate si o siguranta sporita utilizatorilor, fiind extrem de diferiti fata de modelele obisnuite.

De exemplu, talpa la cei mai multi tenisi ieftini este subtire si mai deloc rigida, lucru care creeaza disconforturi majore atunci cand cei care ii poarta trebuie sa mearga prin suprafete denivelate sau pietruite, asa cum sunt drumurile de tara. La tenesii Converse talpa este si mai groasa si mai rigida, dar totodata, suficient de moale cat sa permita miscarea libera.

O alta diferenta majora intre cele 2 tipuri de produse este materialul component. Desi ambele par a fi produse din cauciuc, produsele mai ieftine, in speta tenisii chinezesti, sunt compusi dintr-un material cauciucat de proasta calitate si urat mirositor, iar materialul textil nu este catusi de putin rezistent. La tenisii Converse, cauciucul folosit este special conceput pentru a atenua socurile resimtite de catre oase si incheieturi, plus ca el nici nu miroase. Materialul textil folosit e canvasul, care permite o protectie destul de buna impotriva apei, asta pe langa faptul ca nu prea permite bacteriilor sa patrunda adanc in tesatura.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *