|

Stilul clasic sau cel elegant?

Daca vorbim despre moda sunt multe subiecte de abordat. De la stilurile abordate de marii design de la casele de moda, materiale folosite in fiecare sezon si paleta de culori specifica in fiecare sezon. Avand in vedere ca nu multi dintre noi isi permit sa isi schimbe garderoba in fiecare anotimp m-am gandit sa va ofer cateva secrete care va vor fi de ajutor.

Albul si negru sunt singurile culori care nu se vor demoda niciodata, iar negru a fost introdus pe piata modei prima data de casa de moda Chanel, care mai apoi folosit in fiecare colectie si de ceilalti designeri. In plus, stilul clasic este inca un principiu pe care trebuie sa mergeti deoarece este un stil elegant intalnit deseori la evenimentele de mare aploare.

In tendintele in materie de moda femei gentile de mana incapatoare si pantofii cu tocuri inalte si varf rotund au ramas in tren de cativa ani. Pe de asupra rochiile din voaluri, matase si dantela sunt potrivite mai ales pentru serile de gala dar si de vara deoarece sunt racoroase si confortabile.

In plus, in ultimile colectii ale disignerilor am observat ca rochiile si hainele accesorizate sunt un nou criteriu pe care acestia s-au bazat, asa ca ar fi bine sa aveti in garderoba voastra unul dintre aceste elemente.

Am observat ca in materie de moda barbati stilul elegant nu s-a demodat niciodata. Daca tot vorbeam de culoare alb, ar fi bine sa aveti in dulap o camasa alba deoarece veti atrage atentia. In plus un sacou purtat cu o pereche de blugi poate fi purtat atat la un eveniment, dar si la intalniri de afaceri sau ca tinuta de zi. Asa ca aveti grija ce haine va cumparati atunci cand mergeti la shopping.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...