Nimic nu opreste cele mai in voga tendinte in materie de moda, nici macar pandemia de Covid. Deci trebuie sa profiti de fiecare iesire pentru a fi cel mai stilat si cel mai modern in acelasi timp. Iata deci care sunt cele mai in voga tendinte pentru sezonul iarna 2020-2021. Si nu uita un lucru- chiar si cu masca poti sa fii cel mai stilat si mai rafinat !

Rosul, culoarea iernii. Daca ar fi sa retinem o singura culoare pentru domni in aceasta iarna, aceasta ar fi rosul. In acest sezon rece, nuanta este cea mai vie si cea mai stralucitoare pe hainele care se vor cat mai calduroase cu putinta.

Tendinta tailoring se impune si ea. Tendinta tailoring se confirma si ea inca o data in acest sezon. Iar cea streetwear se pare ca intra in declin. Scoate deci la inaintare cele mai frumoase costume si paltoanele cel mai bine croite pentru aceasta iarna.

Tendinta streetwear functional. Tendinta streetwear nu a murit de tot, cel putin latura sa functionala. Cei care adora deci tinutele pline de buzunare si alte mici spatii de aranjare vor fi cu siguranta cei mai incantati.

Cardiganele foarte retro revin in forta. Oare cine ar fi putut ghici ca cele mai retro modele de cardigane revin in forta? Foarte prezente pe podiumuri la cele mai recente prezentari de moda, au decis sa invadeze strazile. Hainele din piele de oaie sau shearling sunt foarte in voga.

Cea mai buna alegere pentru cei care prefera confortul unei haine calduroase si elegante pe timp de iarna. Alaturi de un sal gros si calduros in aceeasi nuanta ca si haina va arata cel mai bine.

Vezi si:  Accesorii pentru barbati

Denimul revine in forta. Denimul este un al material foarte popular pentru sezonul rece. Va fi foarte la moda pe gecile groase sau pe pantalonii mai eleganti in stil seventies.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *