|

Men Fashion – cele mai in voga tendinte ale sezonului toamna- iarna 2017-2018

Sezonul rece reprezinta pentru barbati ocazia ideala de a redescoperi gecile tip bomber, hainele de inspiratie navy si alte piese vestimentare care te vor ajuta sa fii cel mai stilat in noul sezon.

Piesele vestimentare de inspirarie army. Aceste piese vestimentare sunt din ce in ce mai trendy in lumea modei cu motivele si formele lor caracteristice. Nuanta de kaki, epoletii, dar si alte ecusoane sunt cele care impodobesc piesele vestimentare in noul sezon rece. Bluzoanele de aviator si alte haine de ofiteri reprezinta si ele cele mai bune alegeri.

Culorile. Cele mai in voga nuante sunt cele de rosu viu, dar si culorile care ne duc cu gandul la stilul navy. Nuantele de alb si de albastru sunt omniprezente. Cele de rosu sau de gri sunt si ele cele mai in voga.

Puloverele groase, mai ales cele din jaquard. Puloverele groase, tricotate, pufoase si foarte calduroase sunt cele mai in voga in sezonul rece. Pentru un look mai authentic va trebui sa le alegi pe cele care au gulrul rulat.

Tendinta sportswear. Iata o tendinta care continua sa ia in amploare tot mai mult cu fiecare sezon ce trece. Materialele sunt din ce in ce mai tehnice si mai eficiente atunci cand vine vorba despre protectia ta.

Gecile parka sunt si ele foarte practice si moderne in acelasi timp. Sunt cele care te vor ajuta sa ai un stil casual cool.

Pantalonii din catifea sunt cei care reivn in forta in noul sezon. Cei mai largi si in nuante mai clasice precum negrul, griul, albastrul sau bejul sunt cele mai potrivite alegeri.

Blugii albi, foarte eighities, sunt si ei foarte in voga in noul sezon. Sunt cei care te vor ajuta sa ai un look sporty sic minunat.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...