Men Fashion – cele mai in voga tendinte ale sezonului toamna- iarna 2017-2018

0

Sezonul rece reprezinta pentru barbati ocazia ideala de a redescoperi gecile tip bomber, hainele de inspiratie navy si alte piese vestimentare care te vor ajuta sa fii cel mai stilat in noul sezon.

Piesele vestimentare de inspirarie army. Aceste piese vestimentare sunt din ce in ce mai trendy in lumea modei cu motivele si formele lor caracteristice. Nuanta de kaki, epoletii, dar si alte ecusoane sunt cele care impodobesc piesele vestimentare in noul sezon rece. Bluzoanele de aviator si alte haine de ofiteri reprezinta si ele cele mai bune alegeri.

Culorile. Cele mai in voga nuante sunt cele de rosu viu, dar si culorile care ne duc cu gandul la stilul navy. Nuantele de alb si de albastru sunt omniprezente. Cele de rosu sau de gri sunt si ele cele mai in voga.

Puloverele groase, mai ales cele din jaquard. Puloverele groase, tricotate, pufoase si foarte calduroase sunt cele mai in voga in sezonul rece. Pentru un look mai authentic va trebui sa le alegi pe cele care au gulrul rulat.

Tendinta sportswear. Iata o tendinta care continua sa ia in amploare tot mai mult cu fiecare sezon ce trece. Materialele sunt din ce in ce mai tehnice si mai eficiente atunci cand vine vorba despre protectia ta.

Gecile parka sunt si ele foarte practice si moderne in acelasi timp. Sunt cele care te vor ajuta sa ai un stil casual cool.

Pantalonii din catifea sunt cei care reivn in forta in noul sezon. Cei mai largi si in nuante mai clasice precum negrul, griul, albastrul sau bejul sunt cele mai potrivite alegeri.

Vezi si:  Sfaturi, stiluri si tipuri de pantofi barbatesti

Blugii albi, foarte eighities, sunt si ei foarte in voga in noul sezon. Sunt cei care te vor ajuta sa ai un look sporty sic minunat.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *