Sfaturi legate de accesoriile costumului de mire

0

Atunci cand achizitionezi costumul de mire, materialul, croiala si culoarea acestuia sunt deosebit de importante. La fel de importante insa, sunt si accesoriile si modul in care acestea sunt asortate cu restul pieselor vestimentare. Este esential sa respecti cateva reguli, care sa te transforme intr-un mire cu adevarat deosebit si sa iti ofere o imagine excelenta.

Care sunt principalele reguli care trebuie sa fie respectate?

In primul rand, este bine sa acorzi o foarte mare atentie sosetelor. Acestea trebuie sa faca parte din aceeasi gama coloristica pe care o are si costumul, in asa fel incat sa se potriveasca perfect. Daca ai un costum negru, este bine sa alegi sosete negre, daca ai un costum maro, sosete maro si tot asa. Lungimea sosetelor este si ea foarte importanta. Acestea trebuie sa fie cat mai lungi si pe cat posibil sa nu aiba niciun model.

Un alt element care poate sa decida eleganta unui costum este papionul sau cravata. Daca optezi pentru papion, este bine sa alegi un papion uni, care sa se asorteze cu costumul. Si cravata trebuie sa respecte aceleasi reguli: sa fie uni, sa aiba un material de buna calitate si sa fie foarte bine legata. Daca nu stii sa faci un nod perfect, poti sa gasesti o multime de reguli online despre modul in care se face un nod sau poti sa apelezi la o persoana mai experimentata care stie acest aspect.

Vesta este obligatorie la tinuta unui mire. Chiar daca s-ar putea sa nu iti placa in mod deosebit sa porti vesta, aceasta este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca idn tinuta mirelui. Aceasta poate sa fie din saten, din catifea sau din materialul din care a fost realizat si costumul. Ceea ce este important este ca ea sa existe.

Vezi si:  Costume baie la moda pentru baieti

Alegerea costumului de mire si a accesoriilor pentru acesta nu este simpla si cu siguranta nu va fi simpla. Ceea ce este important insa, este sa o faci cu o grija foarte mare la fiecare detaliu in parte.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *