Sfaturi utile in alegerea costumului de mire

0

Alegerea costumului de mire trebuie sa se faca cu mult bun gust si sa fie una excelenta. Pana la urma, este vorba despre tinuta pe care orice barbat o poarta in cea mai importanta zi din viata lui. Daca iti doresti sa fii un mire cat se poate de prezentabil, care sa uimeasca, atunci trebuie sa respecti cateva reguli esentiale:

  • Nu alege accesoriile inainte de a achizitiona costumul. Pantofii, camasa, cravata sau butonii trebuie sa fie achizitionate dupa ce costumul este deja in dulapul tau. Acestea trebuie sa se potriveasca perfect cu restul tinutei. Fiind o zi mare, poti sa ceri sfaturile unui consilier vestimentar.
  • Nu alege mai multe elemente cu dungi in tinuta. Un costum care are dungi subtiri trebuie sa fie combinat cu elemente simple, fara dungi. Astfel, cravata, papionul sau camasa trebuie sa fie cat se poate de simple, intr-o singura culoare sau, eventual, cu mici motive florale.
  • Achizitioneaza un ceas de buna calitate. Ceasul este un accesoriu barbatesc indispensabil. Chiar daca utilitatea sa nu mai este chiar mare, datorita numeroaselor elemente electronice care pot transmite ora, din punct de vedere estetic, ceasul este indispensabil. Asigura-te ca ai un ceas de buna calitate care sa se potriveasca cu toate celelalte elemente din outfit.
  • Acorda atentie nasturilor. Nasturii sunt elemente foarte importante, de care trebuie sa tii cont in momentul in care porti un costum. Daca sacoul are mai mult de doi nasturi, atunci ai de ales intre a-l purta complet inchis sau complet deschis. Daca numarul nasturilor este de doi, atunci trebuie sa eviti sa il inchizi pe cel de jos.
  • Butonii, un alt accesoriu indispensabil. Oricare ar fi varianta de costum de mire pe care o alegi, camasa trebuie sa fie cat mai lunga, pentru a putea avea loc pentru butoni. Alaturi de ceas, verigheta si ac de cravata, butonii sunt indispensabili.
Vezi si:  Cum trebuie sa iti cureti tenul daca esti barbat
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *