|

Bungee Workout, un exercitiu de fitness in care esti agatat de un elastic

Imagineaza-ti ca faci miscare sau fitness agatat de un elastic. Bungee Workout sau Bungee Dance este disciplina care iti va permite sa iti lucrezi muschii in profunzime fara sa resimti insa eforturile pe care le depui.

Ce este insa Bungee Workout? Bungee Workout este genul de curs sau de disciplina la care visezi deja de multa vreme, cu siguranta! Originar din Thailanda care combina cursuri de fitness, dans si acrobatii. Dar noutatea consta in faptul ca participantii sai sunt agatati de un elastic prin intermediul unui ham.

Atentie, insa. Aceste cursuri nu sunt facute pentru ca tu sa zbori mai ceva ca un Super Man. Esti la sol pentru a face genuflexiuni, flotari, salturi… un sport accesibil tuturor care iti va amplifica miscarile si care iti va permite sa iti lucrezi muschii in profunzime.

Este deci un amestec de aerobic si de performantr acrobatice care iti va permite sa arzi calorii intr-o maniera foarte amuzanta si foarte simpla.

Iti vei sculpta de minune silueta, te vei antrena cardio si te vei distra in acelasi timp. Elasticul va facilita anumite miscari mai laborioase, mai ales cele care solicita articulatiile in special. Este activitatea ideala pentru cei supraponderali care vor sa se reapuce incet dar sigur de fitness.

De ce sa incerci si tu aceasta disciplina? La fel ca si inotul, Bungee Workout este activitatea care iti va permite sa arzi o multime de calorii si sa te mentii in forma foarte usor. Dar si sa iti lucrezi muschii in acelasi timp. Exercitiile nu lucreaza doar corpul in intreg ansamblu, ci si anumiti muschi care permit stabilzarea corpului. Dar actioneaza si atunci cand vine vorba despre echilibru si despre suplete.

Alege deci Bungee Workout daca iti doresti o activitate care nu te va brusca prea tare si daca vrei sa faci cele mai eficiente si mai confortabile exercitii.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...