De ce nu ar trebui sa faci sport pe stomacul gol?

0

Foarte multe persoane recomanda practicarea unui sport pe stomacul gol pentru a se arde mai multe calorii. Si totusi, ar trebui sa iti faci plinul de energie pentru a fi cu adevarat eficient la sedintele tale de sport.

Vei afla in acest articol care sunt motivele pentru care ar trebui sa mananci inainte de a te apuca de miscare.

Majoritatea oamenilor sunt de parere ca nu ar trebui sa consume nimic chiar inainte de a face sport. Dar problema este ca aceasta practica vine cu o multime de capcane si de probleme.

Si pe langa faptul ca nimeni nu isi doreste sa stea langa tine si sa iti auda stomacul cum face galagie, mai exista o multime de alte motive care te vor convinge sa mananci inainte de sport.

Deci practicarea unui sport pe stomavcul gol nu este cea mai buna idee pentru a arde mai multe calorii sau pentru a nu te simti balonat.

Un studiu a dovedit faptul ca sportivii care se antreneaza pe stomacul gol ard cu 20% mai multe grasimi. Dar nu grasimi care provin de la alimentele ingerete ci grasimile existente deja in corp.

Iar revistele de specialitate au ajuns la concluzia ca aceasta practica este extrem de riscanta. Corpul are nevoie de toata energia disponibila.

Atunci cand faci sport pe stomacul gol, organsimul se va obsinui cu aceasta senzatie de lipsa. Si deoarece simte ca se consuma ceva gras, isi va ajuta metabolismul pe modul « supravietuire ». Acest lucru inseamna ca va incepe sa isi faca rezerve. In acest caz, va consuma din  ce in ce mai putine calorii.

Vezi si:  Cum se produc trabucurile si cum se fumeaza corect un trabuc

Si daca vei manca ceva inainte de a face sport, nu iti va fi atat de foame dupa ce sedinta s-a incheiat. Cu alte cuvinte, nu vei mai devora tot ce iti iese in cale.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *