Primavara e mai frumoasa in Europa

0

Dupa cum bine stiti in acest an multumita echipelor Steaua Bucuresti si Pandurii avem parte de o primavara mai frumoasa in Europa. Steaua Bucuresti a descoperit pe data de 29 august 2013 echipele alaturi de care vor juca cele mai importante meciuri live din Champions League din acest an.

Dupa tragerea la sort, se pare ca echipa lu Reghe intalneste pe Chelsea, Basel su Shalcke. Putem spune ca este o grupa extrem de accesibila avand in vedere faptul ca toate aceste echipe au posibilitatea sa se califice chiar de pe primul loc in saisprezecimile Champions League.

Plecarea lui Chiriches, drepturile din televiziune, calificarea in grupele Champions League plus biletele de la meciurile din Europa aduc echipei Steaua incasari de peste 30 de milioane de euro. Putem spune ca acest an este unul extrem de favorabil datorita faptului ca patronul nu poate realiza nici un fel de investitie dar totusi Steaua Bucuresti reuseste sa isi creasca profitul de una singura.

Aceste performante uriase se datoreaza in primul rand jucatorilor, staff-ului tehnic si nu in ultimul rand antrenorului Laurentiu Reghecampf, acesta este cu siguranta principalul “vinovat” al performantelor reusite de catre Steaua.

Nu este de mirare ca in clauza sa de contract acesta specificase ca trebuie sa incaseze 1,5 milioane de euro in cazul in care reuseste sa califice echipa in grupele Champions League. Totusi, chiar daca multi dintre noi se asteptau la calificarea Stelei, cu siguranta mult mai putini se gandeau ca este posibila o calificare a celor de la Pandurii.

Acestia au reusit sa elimine echipa Braga cu scorul de 0 – 2, dupa ce pierdusera acasa cu scorul de 0 – 1. Putem spune ca este cu adevarat o surpriza placuta. Ca si in anul trecut, avem parte de 2 echipe in primavara Europeana.

Steaua Bucuresti ne va incanta in cele 6 meciuri alaturi de Chelsea, Basel si Shalcke in schimb Pandurii asteapta cu sufletul la gura extragerea grupelor din Europa League. Uram multa bafta la tragerea la sort si totodata un drum cat mai lung pe parcurusul acestor doua competitii ambelor echipe. Hai Romania!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *