|

Top 5 fotbalisti argentinieni

Cu totii stim ca argentinienii si brazilienii sunt unii din cei mai buni jucatori de fotbal din lume. Atat Brazilia cat si Argentina au oferit lumii fotbalisti de performanta ce au batut recordurile timpurilor lor. In acest articol mi-am propus sa listez 5 dintre cei mai activi si mai buni jucatori de fotbal argentinieni ai anului 2014.

Lionel Messi este un nume de care au auzit si cei mai mici impatimiti ai fotbalului. Starul argentinian este un adevarat idol pentru multi copii din ziua de azi, iar asta pe buna dreptate. Messi s-a nascut in 1987 si a debutat la echipa de juniori a clubului argentinian Newell’s Old boys, fiind in cele din urma luat de Barcelona in anul 2000. Si inca din 2000 pana in prezent, argentinianul joaca in La Liga pentru echipa de fotbal catalana, castigand de-a lungul timpului nu mai putin de 3 ghete de aur, cat si o multime de trofee cu echipa.

Angel di Maria este un alt argentinian aflat in plina forma in acest an. Transferat in toamna anului 2014 de la Real Madrid la Manchester United pentru suma de aproximativ 60 milioane de lire sterline, argentinianul se dovedeste a fi o alegere foarte buna pentru clubul englez. Desi nu a marcat decat 3 goluri in 9 etape in Premier League, argentinianul contribuie foarte mult la jocul echipei oferind si 4 pase finalizate ca gol in aceste prime 9 etape. Angel di Maria este in acest moment, nu doar ununl din cei mai in forma argentinieni, ci si unul din cei mai in forma fotbalisti din clasamentul Angliei.

Sergio “Kun” Aguero joaca si el tot in Premier League, dar pentru echipa Manchester City. Aguero joaca pentru Manchester City inca din 2011, iar de atunci este unul din cei mai apreciati jucatori ai echipei dar si al Premier League.

Pablo Zabaleta joaca tot pentru Manchester City si este unul din cei mai buni fundasi din Premier League. Este fundasul cetatenilor inca din 2008, iar numai acest fapt denota importanta sa pentru echipa.

Gonzalo Higuain este un alt nume mare al fotbalului international. A jucat pentru Real Madrid intre 2007-2013, iar din 2013 este atacantul formatiei italiene Napoli.

Acestia ar fi cei mai in forma jucatori de fotbal argentinieni ai acestui an si chiar daca unii sunt putin in regres, Angel di Maria este in plina ascensiune si acapareaza din ce in ce mai multi fani in Premier League.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...