|

Zumba- cateva motive care te vor face sa vrei sa te apuci imediat de acest sport

Esti in cautarea unui sport care sa te ajute sa te mentii in forma sau sa slabesti si care sa te ajute sa te distrezi in acelasi timp? Totul pe cea mai frumoasa si mai ritmata muzica? In acest caz, trebuie sa te apuci neaparat de Zumba. Nu esti inca 100% convinsa? Iata cateva argumente care te vor face sa te razgandesti cu siguranta.

Zumba, un amestec de miscari de fitness si de mai multe tipuri de dans precum salsa, reggaeton, swing sau hip-hop are un succes nebun in ultima vreme. De ce oare?

Pentru ca este o veritabila placere. Dupa o zi grea la locul de munca vrei sa faci sport pentru a evacua stresul? Cu Zumba vei face miscare o ora intreaga, dar te vei distra si nu iti vei suprasolicita corpul.

Pentru ca vei arde un numar maximum de calorii. Este chiar cel mai eficient sport atunci cand vine vorba despre arderea caloriilor. In medie se pot arde 800 de calorii, deoarece se alterneaza intensitatea si miscarile. Este posibil sa treci de la o sesiune de salsa care te va ajuta sa te antrenezi cardio la o serie de miscari mai lungi si mai intense pentru a lucra muschii.

Pentru ca iti vei antrena intreg corpul. Deci nu este ca si la sala unde trebuie sa alegi mai multe aparate pentru a antrena diferite parti ale corpului. Miscarile bratelor sunt ample, pasii sunr rimati si dansurile te fac sa te misti peste tot.

Pentru ca iti lucreaza coordonarea si memoria. Doua lucruri esentiale pentru longevitate, care nu se prea gasesc impreuna in viata de zi cu zi.

Pentru ca te ajuta sa socializezi. Poti sa mergi impreuna cu prietenii sau colegii sau poti lega noi relatii de prietenie cu oameni deschisi si entuziasti.

Pentru ca te ajuta sa te binedispui si alunga stresul. Sportul este foarte benefic atat pentru corp cat si pentru spirit. Iar Zumba este cea mai eficienta pentru o stare de bine minunata si pentru a alunga anxietatea.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...