|

Aniversarea 25 ani de Libris

LIBRIS Brasov a implinit, pe  25 octombrie 2016, 25 de ani!

librisPovestea incepe in 1991 cand lua fiinta, odata cu deschiderea Librariei “?t. O. Iosif”, Grupul de firme Libris.

De atunci au aparut, sustinand acelasi efort pentru carte si muzica, Asociatia “Libris Cultural”, Editura “Libris Editorial” si Libris.ro, cea mai mare librarie online din tara.

Grupul de firme Libris nu inseamna, insa, doar dragoste de carte, de muzica, de cultura si de educatie, nu este doar firma care se situeaza an de an pe primul loc in topul local si chiar national (anul acesta Libris a fost numarul unu, la nivel national, in cadrul firmelor de profil), ci inseamna, intai de toate, empatie si un mare respect pentru oameni: clientii, proprii angajati, oamenii mai putin norocosi.

Astfel, Libris s-a implicat in activitati filantropice, donatii, initiative care sa diminueze suferinta si sa previna pierderea de vieti omenesti. De exemplu, Romania are o ingrijoratoare rata privind mortalitatea infantila:  8,8 la 1000 de nou-nascuti vii in 2014, din cauze tratabile sau prevenibile.

In consecinta, Libris impreuna cu Organizatia „Salvati Copiii” au demarat un parteneriat si o campanie („Un gest pentru o viata!”)  prin care au dotat patru maternitati din tara cu aparate care sa sustina viata noilor-nascuti. Prima donatie au facut-o in martie 2015 cand, din fondurile stranse cu ajutorul clientilor Libris, a fost dotata, cu cel mai performant incubator din lume, Maternitatea „Filantropia” din Bucure?ti.

A urmat, in 13 octombrie 2015, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca pentru care s-a donat cea mai performanta masa de resuscitare din lume. A venit apoi, pe 8 martie 2016, randul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbarcea” din Brasov, care a primit un incubator performant si un monitor de functii vitale.

Cea mai recenta donatie a avut loc pe 29 septembrie 2016, in Iasi: Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Sfanta Maria” a primit un incubator performant si un aparat de ventilatie mecanica. Toate aceste donatii au insemnat 103500 euro si…povestea continua!

LA MULTI ANI LIBRIS!

Salveaz?

Salveaz?

Salveaz?

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...