Avangarde Forest pune in vanzare ultimele 4 vile in Pipera

0

Ultimele 4 vile din cunoscutul complex rezidential Pipera au fost puse in vanzare in Complexul Avangarde 3 Voluntari, Ilfov.

Complexul Avangarde 3 respecta standardele de calitate ridicate impuse inca de la primul complex din cartierul rezidential de vile moderne, oferind potentialilor clienti oportunitatea de a se muta intr-o locuinta de vis, ferita de haosul din oras insa la doar 10 km de centru si Piata Universitatii.

4 vile noi spatioase, confortabile si ultra moderne

Cele 4 vile disponibile pentru vanzare in cartierul Avangarde Forest sunt ultimele dintr-o serie de 75, impartite in 3 complexe dintre care primele doua au fost vandute integral, transformandu-se rapid in comunitati unite, linistite si perfecte pentru familiile cu copii care isi doresc intimitate si siguranta.

Planurile vilelor disponibile pentru vanzare pot fi consultate pe site-ul de prezentare si informare www.AvangardeForest.ro, unde potentialii clienti au la dispozitie toate detaliile de care ar putea fi interesati inainte de a vizita cartierul in sine.

O vila in Avangarde Forest inseamna:

  • 2 locuri de parcare incluse in pretul fiecarei vile in parte;
  • O curte perfect amenajata pentru relaxare, moderna si ingrijita;
  • Locuri de joaca special amenajate pentru copii, unde parintii pot avea garantia ca acestia vor fi perfect in siguranta;
  • Finisaje de cea mai inalta calitate realizate in urma respectarii feedback-ului de la clienti;
  • Vile spatioase, moderne, construite pe o structura de rezistenta conforma cu cele mai exigente standarde in domeniul constructiilor. Sunt disponibile 4 variante de vile cu suprafete construite de 200 mp pana la 300 mp;
  • Locuinte izolate perfect, dotate cu centrale de ultima generatie si geamuri tri-pan astfel incat clientii Avangarde Forest sa aiba garantia unor cheltuieli minime pentru utilitati;
  • Gradinita, supermarket, cafenea, biblioteca, piscina in curs de dezvoltare;
  • Liniste, confort, aer curat si natura;
  • Modalitati flexibile de plata, fie cu rate direct de la dezvoltator, prin credit ipotecar, programul Prima Casa sau in cash.
Vezi si:  Libris.ro si-a lansat o noua versiune online

Contact firma:

Director Vanzari

Arevik Rasika

office@avangardeforest.ro

0727333033

www.avangardeforest.ro

 

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *