Atmosfera speciala pentru bebelusul dumneavoastra

0

Un bebelus este o binecuvantare pentru parinti. Acesta aduce bucurie, zambete, o mare doza de speranta si incredere si da stabilitate unei familii.

Aparitia unui bebelus in viata a doi oameni este un eveniment care cere o petrecere. Bineinteles ca petrecerea data in cinstea celui mic se va face o data cu crestinarea sa.

Botezul este principala etapa prin care trebuie sa treaca un copil. Dintr-un pagan acesta devine un crestin si primeste un nume pe care il va purta toata viata sa.

Dupa botez, parintii organizeaza o petrecere prin care sa-l sarbatoreasca pe noul membru din familia lor. Totusi, petrecerea unui bebelus trebuie sa fie una foarte speciala, inedita si sa aiba elemente care sa transforme petrecerea din una banala in cea mai frumoasa petrecere pentru cel mai frumos copil.

Ei bine, de obicei parintii sunt ocupati si au alte obligatii de indeplinit. Asadar, timpul pentru organizarea petrecerii este unul restrans. Pentru aceasta exista echipa Party Staff.

Ce este echipa Party Staff ? Aceasta echipa este formata din personal special pregatit pentru a va transforma petrecerile in adevarate povesti. Momentele pe care aceasta echipa reuseste sa le pregateasca pentru dumneavoastra sunt de fiecare data noi, pline de farmec si aduc o nota emotionanta petrecerii.

La baza acestei echipe stau ursitoarele. Parintii se vor bucura de prezenta acestora deoarece aceste ursitoare botezvor veni special pregatite si aranjate pentru a face un adevarat spectacol.

Ursitoarele nu vin singure ! Acestea vin insotite de daruri in functie de zodia celui mic.

Invitatii vor fi incantati sa priveasca acest minunat spectacol iar bebelusul va avea peste ani o amintire placuta si originala de la petrecerea lui de botez.

Vezi si:  De ce sa tii cont atunci cand organizezi un botez?

Pozele, filmarea dar si povestile nasilor sau a celorlati invitati vor fi un adevarat deliciu pentru copilul dumneavoastra care va fi incantat sa afle ca a fost la numai cateva luni protagonistul unei adevarate povesti ! Accesati www.partystaff.ro/ursitoare/ si aflati mai multe despre spectacolele unice oferite de Party Staff.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *