Petrecerea de botez: sfaturi pentru reusita

0

Principala misiune a unei persoane in aceasta lume este sa isi intemeieze o familie si sa isi construiasca viata prin ochii unui sau a mai multi copii.

Asadar, fiecare persoana aflata in floarea varstei ajunge sa se casatoreasca sis a isi formeze o familie. Mai apoi apare si copilul care va fi sufletul si inima acelei familii. Dupa noua luni de asteptare care par mai mult a noua ani cel mic vine pe lume si cu toate ca aceasta vine plangand si tipand, in ochisorii lui mici se vede numai bucuria.

Prima etapa din viata celui mic va fi botezul. Crestinarea copillui este o etapa foarte importanta pentru ca acesta dintr-un pagan va deveni un crestin si va fi adus acasa la mama sa de catre nasii care ii vor fi parinti spirituali toata viata lui.

Dupa botezul de la biserica, obiceiul cere si o petrecere. Orice eveniment pozitiv care se intampla in viata noastra trebuie sarbatorit deci se impune si o petrecere de botez.

La aceasta petrecere cel mic va fi sarbatorit cu fast de catre parinti cat si de catre ceilalti invitati. Pentru a creea o atmosfera care sa le ramana intiparita in minte invitatilor parintii pot opta pentru ursitoare botez. Aceste ursitoare vor veni imbracate in costume de poveste si vor creea o atmosfera speciala in sala petrecerii.

Aceste zane ale ursitei vor fi spre deliciul tuturor invitatiilor de la cei mici pana la cei mari. Ursitoarele vin pregatite si cu daruri pentru cel mic in functie de zodia sa dar si cu discursuri unice si personalizate pentru fiecare copil in parte.

Vezi si:  Ce asteptari pot avea copiii nascuti in 2019 in UE?

Prezenta ursitoarelor la petrecerea de botez va fi o amintire inedita pentru copilul dumneavoastra care peste ani va vedea fotografiile si filmarile de la petrecere si se va simti mandru de faptul ca a fost protagonistul unui adevarat basm.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *