Scaune auto conform legii

0
Legile Uniunii Europene sunt aplicate intr-un timp foarte scurt si in Romania, de aceea lumea incepe sa inteleaga ca protectia copilul este foarte importanta in timpul deplasarii cu un autovehicul. Un scaun auto este extrem de important in timpul mersului, acesta este dotat cu o centura de protectie pentru cei mici ce ii impiedica sa se ridice si poate salva viata in cazul in care faceti parte dintr-un accident nefericit. Indiferent de varsta copilul dumneavoastra este in siguranta, totusi legea din Romania prevede acest lucru ce a devenit obligatoriu pana la varsta de 5 ani a copilului.
Echipa kiddystore.ro ofera ajutorul de care parintii necesita pentru a gasi scaunul auto perfect, de aceea va ofera cele mai bune produse la cele mai avantajoase preturi.
Legile aplicate in tari precum SUA, Franta dar si Italia urmeaza sa fie analizate si aplicate si in restul tarilor europene, scaunele auto vor deveni obligatorii pana la varsta de 8 ani indiferent de inaltimea dar si de greutatea copilului. Sansele de supravieturie in cazul unui accident cresc cu peste 70% in cazul copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 8 ani, in schimb copii cu varste sub 1 an sunt protejat in materie de 60 % in cazul unui accident.
Legea scaunelor auto prevede ca bebelusii sub varsta de 1 an trebuie sa fie pus cu fata spre spatele masinii, iar dupa varsta de 1 an pot fi intorsi cu fata inspre fata masinii. Pentru copii mai dezvoltati peste varsa de 4 ani, legea accepta inaltatoare sau alte accesorii ce pot oferi copiilor o raza mai larga de vizibilitate.
Pentru mai multe informatii legate de scaunele auto si functiile lor, recomandam sa apelati cu incredere la echipa de profesionisti kiddystore.ro, protectia copilului tai este principala noastra grija.
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *