Anglia si Jocurile Olimpice de la Londra 2012

0

Londra si turismul in Anglia

Anglia este una dintre cele mai cunoscute tari din lume, atat din punct de vedere al indelungatei sale istorii, cat si din punct de vedere al atractiilor turistice recunoscute de catre toti pasionatii de turism. Spatiul turistic britanic atrage milioane de turisti anual, fie pasionati de arta, fie pasionati de istorie, de distractie sau pur si simplu de a petrece timpul liber ori concediul admirand frumusetile Angliei. Londra, capitala Angliei este in topul preferintelor turistilor ca destinatie de vacanta, acest oras fiind o minunata imbinare a stilului clasic si tipic britanic cu inovatiile fascinante ale tehnologiei ultramoderne. Londra le reuneste pe toate si reuneste intr-un singur loc totul: placutul, istoria, sublimul, arta si tehnologia.

 

Organizarea jocurilor olimpice de vara, Londra 2012

Cat priveste Anglia, aceasta tara este intr-un continuu si indelungat proces de modernizare si evolutie, din toate punctele de vedere. Anglia este una din cele mai mari forte economice la nivel global, dar mai ales la nivel continental (raportat la batranul continent, Europa), stiut fiind faptul ca alaturi de mari puteri precum Germania, Franta sau Italia, domina cu desavarsire Uniunea Europeana, avand mereu un cuvant greu de spus in luarea deciziilor la nivel inalt. Putem aminti de asemenea ca in acest an (2012), Londra a fost gazda Jocurilor Olimpice de vara, reunind nenuparati sportivi din zeci si chiar sute de tari de pe toate continentele. Jocurile Olimpice au adus un numar de turisti record in Anglia, dar mai ales in Londra, gazda acestui eveniment. Astfel, Anglia a obtinut uriase profituri in urma gazduirii acestor jocuri olimpice, dar mai ales au subliniat importanta si faima pe care o are poporul englez, ocupandu-se in mod exemplar de organizarea evenimentului. Dintr-o alta perspectiva, organizarea jocurilor olimpice de vara a readus un mare plus Angliei cat priveste realizarea unei publicitati uriase a intregii competitii, dar si a statului englez, in acelasi timp. Toate acestea au dus catre o singura concluzie: Anglia a fost o gazda minunata, toti sportivii bucurandu-se de premiile castigate si de organizarea profesionala de care s-au ocupat autoritatile engleze. Numarul de turisti care a ajuns in Londra in acest an aproape ca s-a triplat. Londra nu a fost insa singura tinta a turistilor straini, ei fiind interesati sa ajunga si sa viziteze orase precum Manchester sau Liverpool, orase unde de altfel s-au si disputat diverse intreceri sportive, in afara capitalei Angliei.

 

Cele mai multe stiri de la Olimpiada au fost realizate in limba engleza

Pe Internet au fost publicate zeci de mii de articole legate de Olimpiada de la Londra, in sute de limbi, fiecare tara in parte avand reprezentanti in competitie. Pe cale de consecinta, cele mai bune informatii si stiri in materie sportiva au fost la dispozitia cititorilor pe Internet, in limbi de circulatie internationala, precum: limba engleza, limba franceza sau limba spanional. Vorbitorii de limba engleza au fost probabil cei mai castigati, deoarece foarte multe din comunicatele de presa au fost realizate in aceasta limba, engleza fiind cea mai cunoscuta limba la nivel global, depasind franceza sau spaniola. Pentru a putea traduce texte din limba engleza in limba romana puteti gasi si folos gratuit pe Internet un dictionar englez roman. Click aici pentru dictionar englez roman gratuit pentru a traduce orice tip de text din limba engleza in limba romana si chiar invers!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *