Boeing a raportat implementarea a numeroase masuri ecologice

0

Dupa ce conducerea Boeing a anuntat ca numarul comenzilor a crescut la inceputul anului 2012, oficialii companiei se orienteaza acum spre dezvoltarea de avioane ecologice. Potrivit reprezentantilor Boeing, companiile aeriene sunt din ce in ce mai interesante de aeronavele ecologice, care sa consume mai putin si sa aiba emisii de CO2 la nivel 0. In Enviroment Report emis de Boeing, conducerea companiei a precizat ca se orienteaza pe realizarea de aeronave din materiale ecologice, care sa aiba un impact cat mai mic asupra mediului.

Mary Amstrong, vice-presedinte al Environment Health and Safety al Boeing, a declarat ca producatorul american incearca in fiecare an sa isi imbunatateasca tehnologia de constructie si sa progreseze. Amstrong considera ca viitorul industriei aviatice il reprezinta aeronavele ecologice ultrarapide. In cadrul raportului emis de conducerea Boeing se evidentiaza faptul ca pasagerii sunt mai inclinati sa achizitioneze bilete de avion de la operatorii aerieni care detin aeronave ecologice.

Ultimele statistici ale Boeing confirma faptul ca producatorul american este liderul mondial in tehnologia avioanelor ecologice, deoarece avioanele americane elimina cu pana la 28% emisiile de CO2, iar consumul este micsorat cu pana la 30%.

In plus, obiectivul Boeing este de a scoate pe piata noi versiuni ale modelelor 787 Dreamliner si 747-8, care sa detina un consum mult mai mic de carburant si eliminarea de noxe sa fie 0. Proiectele derulate de Boeing aduc impreuna specialisti din industrii precum agricultura, aviatie si cercetare, pentru a gasi solutii de dezvoltare a producerii de combustibil ecologic.

Boeing este un producator de avioane cu sedul central in Seattle, Washington. Infiintata in anul 1916, compania americana a inregistrat in anul 2011 un profit de peste 4 miliarde de dolari. La nivel mondial, Boeing se afla pe locul 3, dupa veniturile incasate anual, reprezentand compania cu cea mai mare valoare din Statele Unite.

Vezi si:  Vine Craciunul? Nicio problema! Stim cadoul perfect!
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *