|

Ce este Wordle, jocul online viral care deja creeaza dependenta?

Cand spunem an nou spunem si noutati pe toate planurile: cu siguranta ai auzit si tu deja vorbindu-se de Wordle, noul joc devenit viral pe Twitter. Versiunea digitala a fostului joc de societate Ludo a devenit un succes imens in perioada lockdown-ului din 2020. In 2021 am asistat la reintoarcerea PUGB. Si,in prima saptamana a anului 2022 un alt joc a luat cu asalt Internetul: Wordle.

Ce este Wordle?

Wordle este un joc de litere in care trebuie sa ghicim un cuvant alcatuit din cinci litere (in limba engleza). Ti se pare simplu? Nu este deloc asa. Practic, nu ai niciun fel de ajutor sau indicii pentru a te lansa in joc. Ai maxim cinci incercari pentru a ghici cuvantul corect. Dupa ce ai propus fiecare cuvant, programul iti va spune care litere au fost ghicite in mod corect si daca se afla la locul potrivit. Nu este nevoie sa descarci aplicatia pentru a juca.

Initial, jocul ii permitea utilizatorului sa ghiceasca un singur cuvant pe zi. Insa, de cand a devenit incredibil de popular, intr-un timp extrem de scurt, o noua versiune, fara limita de cuvinte pe zi a fost publicata.

De ce este atat de popular Wordle? Ei bine, in primul si in primul rand deoarece nu iti usureaza munca, nu exista indicii. Iti poti partaja cu prietenii rezultatele. Wordle reprezinta o distractie excelenta, o dependenta sanatoasa si o modalitate perfecta de a initia o conversatie.

Cum poti juca Wordle?

Trei indicatoare de culoare reprezinta singurul ghid de care dispui pentru a gasi un cuvant. Culoarea verde inseamna ca ai ghicit litera. Portocaliul va indica ca acea culoare se afla in cuvant insa nu in locul potrivit. Pentru literele care nu apar in cuvant, culoarea predominanta este gri. La finalul jocului sunt prezentate statisticile. Scorul final iti indica de cate tentative ai avut nevoie pentru a castiga.

Sursa: https://www.gqmagazine.fr/lifestyle/article/c-est-quoi-wordle-le-jeu-en-ligne-viral-qui-rend-tout-le-monde-accro

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented