Cum ne alegem bateria externa?

0

Devenita indispensabila daca ai un smartphone, bateria externa – sau Power Bank – nu se alege la intamplare. Trebuie sa tinem cont de cateva criterii esentiale.

Te afli printre persoanele pe care bateria telefonului le lasa cand le este lumea mai draga? In ciuda autonomiei telefoanelor inteligente care creste de la an la an, rare sunt persoanele cu bateria telefonului peste 50% spre sfarsitul zilei. Retele sociale, navigare pe Internet, videoclipuri, muzica, mail, jocuri, fara sa uitam de GPS, mare consumator de baterie… ne solicitam smarthone-ul de peste 200 de ori pe zi. Pentru a evita neplacerile putem apela la o baterie externa.

Capacitatea ideala. Pentru a o alege, mai multe criterii sunt de luat in considerare. Pentru inceput, trebuie sa optezi pentru capacitatea ideala. Din punct de vedere tehnic aceasta se exprima in miliamperi pe ora – mAh. Alege o baterie de aproximativ 10.000 mAh.  Aceasta din urma te va putea insoti toata saptamana sau sa incarce simultan mai multe terminale.

Amperajul adaptat. Trebuie sa verifici si intensitatea amperajului portului USB a bateriei. Fie are 1A, 2 A sau 3A, acest lucru determina compatibilitatea cu alte terminale de pe piata si rapiditatea cu care se incarca. In general, aceasta informatie se regaseste pe cutia bateriei externe. Spre exemplu, un iPhone 7 are nevoie de o baterie de 2A, una de 1a nu va fi capabila sa il incarce.

Numarul de porturi este in egala masura important. Bateria externa este echipata cu un port microUSB care permite incarcarea unui telefon. Aceasta poate propune una sau mai multe iesiri la care trebuie sa conectezi cablul sau telefonul pe care vrei sa il reincarci.

Vezi si:  De ce sa optam pentru un fotograf profesionist?

O baterie externa nu incarca doar telefoane inteligente. Este ideala si pentru tablete, unele aparate foto, sisteme GPS chiar si console de joc portabile. Atentie insa – o tableta are nevoie in mod obligatoriu de o baterie externa de 2A.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *