Cum sa-ti deschizi un magazin de jocuri

0

De cate ori ai fost nevoit sa colinzi orasul disperat pentru a gasi jocul tau favorit la cel mai bun pret? Cu siguranta ai facut asta de multe ori, mai ales daca esti un impatimit al jocurilor pe PC. Insa de cativa ani incoace, toti impatimitii jocurilor pe PC au putut salva bani si timp atunci cand a venit vorba de achizitionarea jocurilor preferate, cu ajutorul magazinelor de jocuri online. Comertul online a aparut acum mult timp, insa in Romania el a inceput sa prinda culoare foarte recent, cand multi marketeri au sesizat potentialul acestei nise profitabile.

Cum sa-ti deschizi un magazin de jocuri online

In primul rand, nu te gandi sa faci un asemenea pas daca nu ai un buget considerabil la inceput de drum. Pentru a deschide un magazin de jocuri online, vei avea nevoie sa apelezi la anumite servicii pretentioase din punct de vedere financiar:

  1. Gaseste un furnizor. Este foarte important sa gasesti o sursa sigura si ieftina din care sa achizitonezi jocurile pe care le vei posta in magazinul online de jocuri. Trebuie sa te asiguri ca gasesti un furnizor ieftin deoarece vrei ca afacerea ta sa fie profitabila, ceea ce inseamna ca vei dori sa adaugi un comision substantial pentru fiecare joc in parte.
  1. Cumpara un domeniu de la un serviciu de hosting eficient si de incredere. Daca vrei sa previi orice problema de ordin tehnic sau de siguranta in viitor, fii sigur ca alegi un serviciu de hosting eficient si de incredere. Gandeste-te ca vei rula multi bani si multe comenzi pe platforma noului tau magazin de jocuri online, asa ca trebuie sa previi orice tentativa de hack-uire a site-ului.
  1. Design-ul si programarea site-ului. Impactul visual si simplitatea folosirii site-ului sunt aspecte esentiale pentru succesul tau in acest domeniu. Nu te zgarci atunci cand vine vorba de un serviciu de programare si web design de calitate daca vrei sa obtii profit din magazinul de jocuri online. O platforma atractiva si simplu de folosit poate constitui diferenta dintre succes si esec, iar o investitie in acest sens este absolut necesara.
  1. Serviciile de marketing si promovare. OK! Acum ca ai totul la dispozitie, ce ramane de facut? Trebuie sa atragi vizitatori catre site-ul tau pentru a-i converti in clienti. Acest lucru este mult mai complicat decat pare, deoarece exista o concurenta enorma in aceasta nisa. Pentru a putea aduce un trafic considerabil pe noul tau magazin de jocuri online, trebuie sa apelezi la o companie ce ofera servicii de SEO si marketing online. De obicei, companiile ce ofera astfel de servicii contin si servicii de programare si web design, deci poti beneficia de o reducere daca apelezi la toate cele trei servicii.
  1. Intretinerea si imbunatatirea site-ului. Daca nu ai timp pentru a posta noi jocuri pe site-ul tau, cu descrieri informative si atractive, atunci va trebui sa angajezi oameni care sa se ocupe de acest aspect. Acestia pot fi gasiti la companiile precizate mai sus, sau freelanceri de pe diferite site-uri de specialitate din Romania.

Acestea fiind spuse, acum ai nevoie de vointa si un plan bine pus la punct!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *