De ce sa achizitionezi un acoperis din tabla

0

acoperis-tabla

Atunci cand vine vorba despre acoperirea unei case, solutiile sunt destul de variate. Cu toate astea, majoritatea oamenilor opteaza pentru clasicul acoperis de tigla. Este adevarat ca este foarte performant si ca rezista sute de ani fara probleme, insa este la fel de adevarat ca se monteaza greu si are o greutate suportata destul de dificil de casa.

O solutie la fel de eficienta, cu o durata mai mica de viata, intr-adevar, dar cu o multime de alte avantaje, este un acoperis tabla.

De ce tabla?

In primul rand pentru ca este un material ieftin. Nu trebuie sa platesti o adevarata avere pentru achizitie si mai ales, nu trebuie sa platesti o avere pentru montaj. Fiind un material usor, se monteaza repede, ceea ce duce la economii substantiale de bani.

De asemenea, tabla este foarte rezistenta in timp. Poate ca nu are o garantie de peste 50 de ani, asad cum are tigla ceramica, insa producatorii garanteaza peste 15 ani de viata pentru un astfel de material si in realitate poate sa reziste peste 50.

Pe langa aceste doua aspecte, foarte importante, tabla mai vine la pachet cu o serie de beneficii. Partea estetica poate sa fie trecuta pe lista beneficiilor. Se poate achizitiona tabla ondulata, tabla trapezoidala, tabla cu santuri sau cu profile in forma de V, care sa se comporte excelent atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.

Daca se opteaza pentru tabla plana, prefaltuita, se va obtine un sistem dublu de prindere, care asigura o rezistenta foarte mare a intregului acoperis.

Revenind la partea estetica, tabla are o multime de modele si de culori, asadar, poti sa iti transformi casa in ceva unic, care sa atraga atentia sau poti sa ii dai un aspect discret. Flexibilitatea este in curtea ta, fara doar si poate.

Vezi si:  Stii ce spune culoarea smartphone-ului tau despre tine?

Nu in ultimul rand, tabla este un bun izolator, rezista bine la coroziune si la socuri metalice si face fata cu brio radiatiilor UV si diferentelor de temperatura.

Un acoperis de tabla este, asadar, o solutie pe care o poti adopta ori de cate ori doresti sa iti schibi acoperisul vechi sau ori de cate ori iti construiesti o casa. Gandeste foarte bine decizia inainte de a o lua si asigura-te ca achizitionezi cea mai buna tabla si cel mai bun montaj.

 

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *