|

De ce sa achizitionezi un acoperis din tabla

acoperis-tabla

Atunci cand vine vorba despre acoperirea unei case, solutiile sunt destul de variate. Cu toate astea, majoritatea oamenilor opteaza pentru clasicul acoperis de tigla. Este adevarat ca este foarte performant si ca rezista sute de ani fara probleme, insa este la fel de adevarat ca se monteaza greu si are o greutate suportata destul de dificil de casa.

O solutie la fel de eficienta, cu o durata mai mica de viata, intr-adevar, dar cu o multime de alte avantaje, este un acoperis tabla.

De ce tabla?

In primul rand pentru ca este un material ieftin. Nu trebuie sa platesti o adevarata avere pentru achizitie si mai ales, nu trebuie sa platesti o avere pentru montaj. Fiind un material usor, se monteaza repede, ceea ce duce la economii substantiale de bani.

De asemenea, tabla este foarte rezistenta in timp. Poate ca nu are o garantie de peste 50 de ani, asad cum are tigla ceramica, insa producatorii garanteaza peste 15 ani de viata pentru un astfel de material si in realitate poate sa reziste peste 50.

Pe langa aceste doua aspecte, foarte importante, tabla mai vine la pachet cu o serie de beneficii. Partea estetica poate sa fie trecuta pe lista beneficiilor. Se poate achizitiona tabla ondulata, tabla trapezoidala, tabla cu santuri sau cu profile in forma de V, care sa se comporte excelent atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.

Daca se opteaza pentru tabla plana, prefaltuita, se va obtine un sistem dublu de prindere, care asigura o rezistenta foarte mare a intregului acoperis.

Revenind la partea estetica, tabla are o multime de modele si de culori, asadar, poti sa iti transformi casa in ceva unic, care sa atraga atentia sau poti sa ii dai un aspect discret. Flexibilitatea este in curtea ta, fara doar si poate.

Nu in ultimul rand, tabla este un bun izolator, rezista bine la coroziune si la socuri metalice si face fata cu brio radiatiilor UV si diferentelor de temperatura.

Un acoperis de tabla este, asadar, o solutie pe care o poti adopta ori de cate ori doresti sa iti schibi acoperisul vechi sau ori de cate ori iti construiesti o casa. Gandeste foarte bine decizia inainte de a o lua si asigura-te ca achizitionezi cea mai buna tabla si cel mai bun montaj.

 

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...
Site de reduceri si oferte online.