Limba engleza pentru elevii de clasa a IV-a

0
children

Elevii de clasa a IV-a castiga controlul asupra utilizarii corecte a pronumelor, adjectivelor, adverbelor si a altor parti ale vorbirii, produc propozitii simple, si invata sa scrie corect, folosind semne de punctuatie si ortografie in limba engleza. De asemenea, ei invata diverse moduri de a transmite un mesaj in mod eficient, cu ajutorul manualelor fairyland 4.

childrenVocabularul elevilor de clasa a 4-a se extinde prin citit, scris, vorbit si ascultare. Fairyland 4 activity book ii ajuta pe elevi sa-si dezvolte interesul pentru limba engleza, si sa inteleaga o varietate de mesaje orale simple (din filme, cantece pentru copii, etc). Copiii invata cel mai bine cand lectiile sunt combinate cu distractie. Activity book fairyland 4 contine activitati interesante si distractive, care ii invata pe elevi reguli si concepte importante, fara sa se simta presati de exercitii si subiecte plictisitoare.

Activitatile in limba engleza – o resursa valoroasa

Cand copiii invata limba engleza, este important ca ei sa aiba suficient timp pentru a exersa fiecare subiect. Activitatile distractive din manualul fairyland clasa 4, ii ajuta pe profesori sa-i invete mai usor pe elevi limba engleza, si sa se bucure de procesul de invatare. Intrucat majoritatea acestor activitati necesita doar materiale simple, acestea se dovedesc a fi o resursa valoroasa pentru profesori si parinti deopotriva. Fairyland 4 test booklet contine teste cu diverse activitati de citire, scriere, ascultare si vorbire, cu bareme de corectare, care ajuta foarte mult la evaluarea elevilor.

Ce invata elevii in clasa a IV-a la limba engleza

In clasa a 4-a elevii elevii invata sa identifice mesaje din text, sa ceara si sa ofere informatii despre casa, adresa, familie, oameni si obiceiuri, sa descrie obiecte sau case si sa completeze un formular cu detalii personale. Programa pentru limba engleza in clasa a IV-a presupune ca elevii sa invete sa urmeze instructiuni simple pentru a atinge un obiectiv, sa identifice si sa prezinte diverse activitati ale zilei si sa fie capabili sa scrie scurte mesaje despre ei insisi sau alte persoane.

Vezi si:  Cum se scrie o lucrare de licenta ce poate fi sustinuta cu usurinta

Manualele de limba engleza pentru clasa a IV-a sunt impartite in module, pentru a ajuta elevii sa atinga competentele intr-un mod mult mai rapid. Fiecare modul are anumite scopuri, iar la final elevii isi pot verifica cunostintele cu ajutorul testelor de evaluare. Important este ca elevii sa lucreze singuri, astfel incat sa poata evalua progresul pe care l-au facut. In acest fel, profesorul faciliteaza autonomia elevilor.

In clasa a 4-a elevii invata despre mediul inconjurator, devenind astfel mai constienti de diverse probleme de mediu intr-un mod distractiv si creativ. De asemenea, elevii sunt familiarizati cu cultura si modul de viata din alte tari, invatand denumiri pentru diverse obiceiuri in limba engleza.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *