|

Dezvolta inteligenta copilului tau cu materialele Montessori

Libris.ro iti recomanda gama de materiale Montessori !

carti montessoriImplicarea si dedicatia de care a dat dovada de-a lungul vietii renumitul medic italian Maria Montessori, a facut ca astazi, in zeci de scoli si gradinite din Romania sa-i fie aplicate metodele educationale.

Copiii de la cele mai mici varste, care urmeaza programele de tip Montessori, se dezvolta armonios, isi urmeaza etapele de crestere si educare fara constrangeri, sunt incurajati sa isi canalizeze imaginatia si energia spre acele activitati potrivite abilitatilor si personalitatii lor, fiind pregatiti astfel sa se integreze intr-un sistem de invatamant modern si performant.

Maria Montessori nu a fost doar doctor ci si un excelent pedagog, care si-a dedicat intreaga activitate implementarii celor mai eficiente tehnici de educare a celor mici. In opinia ei, copiii absorb informatii cu usurinta, fara sa faca mari diferente intre cele simple si cele complexe.

Pentru a veni in sprijinul educatorilor si a parintilor interesati de pedagogia Montessori, cea mai mare librarie online din tara: libris.ro v-a pregatit o intreaga serie de carti si materiale, concepute pe baza metodelor de lucru ale celebrei doctorite italiene.

Astfel, pe www.libris.ro, exista carti care familiarizeaza copilul cu toate culorile de baza si cele secundare, cu elemente din natura, animale, pasari si insecte, ii ajuta sa invete meseriile si care sunt principalele unelte si instrumente de lucru, sa descopere lumea literelor alfabetului si a cifrelor, sa desfasoare activitati stimulatoare, adaptate varstei fiecaruia.

Daca alegeti produse de minim 30 de lei, Libris Brasov va ofera transport gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania!

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...