Dezvolta inteligenta copilului tau cu materialele Montessori

0
carti montessori

Libris.ro iti recomanda gama de materiale Montessori !

carti montessoriImplicarea si dedicatia de care a dat dovada de-a lungul vietii renumitul medic italian Maria Montessori, a facut ca astazi, in zeci de scoli si gradinite din Romania sa-i fie aplicate metodele educationale.

Copiii de la cele mai mici varste, care urmeaza programele de tip Montessori, se dezvolta armonios, isi urmeaza etapele de crestere si educare fara constrangeri, sunt incurajati sa isi canalizeze imaginatia si energia spre acele activitati potrivite abilitatilor si personalitatii lor, fiind pregatiti astfel sa se integreze intr-un sistem de invatamant modern si performant.

Maria Montessori nu a fost doar doctor ci si un excelent pedagog, care si-a dedicat intreaga activitate implementarii celor mai eficiente tehnici de educare a celor mici. In opinia ei, copiii absorb informatii cu usurinta, fara sa faca mari diferente intre cele simple si cele complexe.

Pentru a veni in sprijinul educatorilor si a parintilor interesati de pedagogia Montessori, cea mai mare librarie online din tara: libris.ro v-a pregatit o intreaga serie de carti si materiale, concepute pe baza metodelor de lucru ale celebrei doctorite italiene.

Astfel, pe www.libris.ro, exista carti care familiarizeaza copilul cu toate culorile de baza si cele secundare, cu elemente din natura, animale, pasari si insecte, ii ajuta sa invete meseriile si care sunt principalele unelte si instrumente de lucru, sa descopere lumea literelor alfabetului si a cifrelor, sa desfasoare activitati stimulatoare, adaptate varstei fiecaruia.

Daca alegeti produse de minim 30 de lei, Libris Brasov va ofera transport gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *