Grecia- cele mai frumoase insule pentru drumetii

0

Grecia este o destinatie de vis pentru iubitorii de natura. Insulele sale ofera cea mai mare varietate de peisaje de explorat pe jos. Care sunt deci cele mai frumoase insule pentru drumetii?

Hydra, o insula pietonala prin excelenta

Nu departe de Atena, se afla cea mai boema insula din Grecia. Este celebra pentru calmul sau si trebuie precizat faptul ca aici sunt autorizate doar mersul pe jos si pe spatele magarului. Pentru a parcurge Hydra pe jos, este de ajuns daca mergi pe poteca minunata care merge de -a lungul coastei pana la Palamidas.

Naxos, pe urmele tanarului Zeus, in Grecia

In partea de sud a Marii Egee, Naxos este una din cele mai mari insule din Cyclade. Intre munti, campii, sate si plaje, ofera cele mai incredibile peisaje. Ascensiunea muntelui Zeus este cu adevarat gratifianta. Mitologia spune ca Zeul Olimpului si-a petrecut o parte din tinerete aici.

Symi, pentru un mers meditativ in insulele Dodecanezului

Este vorba despre o mica insula pitoreasca, celebra pentru casutele sale in stil neoclassic si portul sau animat. Dar, are si o multime de poteci abrupte care duc la plaje izolate si la belvedere spectaculoase.

Sifnos, slow turism in insulele Cyclade

Sifnos, din partea de sud- vest a Cycladelor, ofera cele mai frumoase poteci. Cei care fac aici drumetii sunt recompensati cu o bucatarie savuroasa, servita in cele mai ospitaliere satucuri. Una din cel mai emblmatice drumetii este cea care duce la biserica Agios Emilianos, o capela solitara de pe un golf linistit. Se pot imbina deci de minune aici drumetiile si contemplarea.

Vezi si:  Afla de ce nu vrea sotia ta sa faca sex cu tine

Amorgos, o plimbare bizantina cu cele mai frumoase privelisti

Amorgos este o insula greaca in extremitatea orientala a Cycladelor. Natura sa salbatica, falezele sale abrupte, golfurile si potecile sale abrupte fac din aceasta insula locul ideal pentru cei care sunt mai experimentati.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *