Iata tot ce trebuie sa stii despre layering, secretul de frumusete al japonezelor

0

Layering, o tehnica cunoscuta si sub numele de arta Saho, este un ritual de frumusete extrem de popular in randul japonezelor. Acest ritual de frumusete incepe sa isi gaseasca incetul cu incetul adepte si in Occident si consta in aplicarea pe fata, dimineata si seara,a unor diverse produse de ingriire, urmand o anumita ordine. Rezultatul acestui ritual de frumusete: pielea este debarasata de excesul de sebum, se elimina o serie de probleme precum piele uscata sau alte imperfectiuni ale pielii. Aceste produse de ingrijire permit hidratarea pielii si regasirea stralucirii acesteia.

Iata tot ce trebuie sa stii despre layering, unul din cele mai populare ritualuri de frumusete din Japonia.

 

Ce produse sa aleg? Pentru cele mai bune rezultate, produsele utilizate trebuie sa fie adaptate tipului de piele. Astfel, in cazul in care optezi pentru un sapun, asigura-te de faptul ca este potrivit tipului tau de piele. In cazul in care ai pielea grasa, opteaza pentru un sapun natural, pe baza de ulei de masline. Daca ai pielea uscata alege un sapun care contine activi hidratanti.

Cum se aplica aceste produse de ingrijire? Daca esti o persoana mereu pe fuga, s-ar putea ca aceasta tehnica sa nu fie cea mai buna solutie pentru tine deoarece necesita putin timp, consta in aplicarea mai multor produse. Pentru a adopta aceasta tehnica, iata principalele etape de respectat.

Etapa numarul 1: prima etapa consta in aplicarea uleiului vegetal pe o piele perfect curata cu ajutorul unor miscari lejere si circulare. Daca ai pielea grasa, opteaza pentru ulei de jojoba iar daca ai pielea uscata, opteaza pentru ulei de avocado sau de migdale dulci.

Vezi si:  Ghid beauty pentru mirese inainte de nunta

Etapa numarul 2: dupa aplicarea uleiului urmeaza tehnica cu numarul 2. In timpul acestei etape vei aplica un sapun natural sau gelul obisnuit de curatare a fetei, inainte de a curata fata cu apa rece.

Etapa numarul 3: odata fata curatata cu ajutorul sapunului sau gelului, aplica o lotiune tonica menita sa purifice tenul.

Etapa numarul 4: dupa tonifiere urmeaza aplicarea serului. In timpul acestei etape vei aplica serul ales in functie de tipul pielii.

Etapa numarul 5: ultima etapa consta in aplicarea unei creme de zi sau de noapte, in functie de ora la care ai aplicat aceste diverse produse.

Layeringul este o etapa importanta in cadrul ingrijirii tenului deoarece ne permite sa avem o piele stralucitoare si frumoasa.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *