|

Iata tot ce trebuie sa stii despre layering, secretul de frumusete al japonezelor

Layering, o tehnica cunoscuta si sub numele de arta Saho, este un ritual de frumusete extrem de popular in randul japonezelor. Acest ritual de frumusete incepe sa isi gaseasca incetul cu incetul adepte si in Occident si consta in aplicarea pe fata, dimineata si seara,a unor diverse produse de ingriire, urmand o anumita ordine. Rezultatul acestui ritual de frumusete: pielea este debarasata de excesul de sebum, se elimina o serie de probleme precum piele uscata sau alte imperfectiuni ale pielii. Aceste produse de ingrijire permit hidratarea pielii si regasirea stralucirii acesteia.

Iata tot ce trebuie sa stii despre layering, unul din cele mai populare ritualuri de frumusete din Japonia.

 

Ce produse sa aleg? Pentru cele mai bune rezultate, produsele utilizate trebuie sa fie adaptate tipului de piele. Astfel, in cazul in care optezi pentru un sapun, asigura-te de faptul ca este potrivit tipului tau de piele. In cazul in care ai pielea grasa, opteaza pentru un sapun natural, pe baza de ulei de masline. Daca ai pielea uscata alege un sapun care contine activi hidratanti.

Cum se aplica aceste produse de ingrijire? Daca esti o persoana mereu pe fuga, s-ar putea ca aceasta tehnica sa nu fie cea mai buna solutie pentru tine deoarece necesita putin timp, consta in aplicarea mai multor produse. Pentru a adopta aceasta tehnica, iata principalele etape de respectat.

Etapa numarul 1: prima etapa consta in aplicarea uleiului vegetal pe o piele perfect curata cu ajutorul unor miscari lejere si circulare. Daca ai pielea grasa, opteaza pentru ulei de jojoba iar daca ai pielea uscata, opteaza pentru ulei de avocado sau de migdale dulci.

Etapa numarul 2: dupa aplicarea uleiului urmeaza tehnica cu numarul 2. In timpul acestei etape vei aplica un sapun natural sau gelul obisnuit de curatare a fetei, inainte de a curata fata cu apa rece.

Etapa numarul 3: odata fata curatata cu ajutorul sapunului sau gelului, aplica o lotiune tonica menita sa purifice tenul.

Etapa numarul 4: dupa tonifiere urmeaza aplicarea serului. In timpul acestei etape vei aplica serul ales in functie de tipul pielii.

Etapa numarul 5: ultima etapa consta in aplicarea unei creme de zi sau de noapte, in functie de ora la care ai aplicat aceste diverse produse.

Layeringul este o etapa importanta in cadrul ingrijirii tenului deoarece ne permite sa avem o piele stralucitoare si frumoasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...