4 lucruri neasteptate care iti pot declansa anxietatea

0

Incerci sa le faci pe toate zi de zi . Nu ai grija de tine. Nu dormi suficient. Acestea sunt lucrurile pe care poate ca le poti identifica ca si lucrurile care pot declansa anxietatea. Chiar si neatentia poate fi evidenta pentru tine.
Dar stiai ca sunt si alte lucruri care pot declansa anxietatea si poate ca nu sunt atat de evidente?

O persoana cu anxietate generalizata, cu component de obsesie, poate ca nu se ’’vindeca’’ niciodata. Poate avea momente in viata cand este mai putin afectata, dar probabil va ramane mereu acolo.

Cand cineva descopera ca nu se poate vindeca, devine frustrat si nervos. Incearca sa lupte contra anxietatii. Dar asta nu este o rezolvare, lupta contra anxietatii poate face situatia sa se inrautateasca. Trebuie sa inveti cum sa traiesti impreuna cu anxietat si sa afli ce o poate afecta si declansa.

Iata lucrurile care iti pot declansa anxietatea. Dar mai intai un lucru important, acest articol nu este ca sa te faca sa te simti vinovat sau sa te faca sa iti schimbi toata viata, doar ca sa te descurci cu anxietatea. Sunt doar cateva idei, despre care poate ca nu stiai si te pot ajuta in continuare.

Incepi ziua cu o ceasca mare de cafea? Este trist sa recunoastem, dar asta poate cauza anxietate majora. Cand efectul cofeinei trece, pot aparea problemele. Incearca mai bine o ceasca de cafea faca cofeina sau ceai verde sau de plante.
Poate nu stiai dar si alcoolul iti poate declansa anxietatea. In primul rand, te face relaxat si fericit, dar dupa ce trece efectul apare anxietatea. Iar asta poate sa tina ore sau chiar si o intreaga zi.

Vezi si:  Carte tiparita sau e-book? Care este mai buna?

Ai simtit vreodata ca in natura iti trec problemele si te calmezi? Nu ti-ai imaginat doar, natura te poate relaxa in diferite moduri, are efect pozitiv asupra mintii tale, iar lipsa naturii poate duce la anxietate.

Scapa de dezordine. Asa poti face curat nu doar in casa dar si in mintea ta. Dezordinea te poate tine sub stres si iti poate reaminti in continare cate lucruri ai de facut.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *