5 rezolutii pentru a-ti incetini ritmul si pentru a fi in sfarsit fericit

0

Anul 2019 este cea mai buna ocazie de a te interesa cu privire la o arta de a trai foarte speciala – este vorba despre slow life. Scopul – de a stopa putin ritmul accelerat al vietii si de a-ti acorda mai mult timp pentru tine si pentru a aprecia mai mult lucrurile din jur.

Si daca ti se pare destul de greu sa iti schimbi radical modul de viata, iata 5 obiceiuri pozitive, foarte usor de pus in aplicare pentru a trai in modul « slow ».

Reconecteaza-te cu natura. Numeroase studii au ajuns la concluzia ca simplul contact cu natura poate sa fie extrem de benefic pentru spirit si pentru corp. Opreste-te deci si observa natura, apa care curge sau frunzele care se balnseaza in voia vantului. Daca vei lasa deoparte gandurile si te vei abandona in ritmul sau in voia minunatelor tablouri ale naturii vei reusi sa scapi de stres si de tensiunea arteriala.

« Conecteaza-te » cu alimentatia. Da, natura ne poate face mult bine. Pe langa faptul ca ne hraneste, ne ofera savori delicioase in fiecare anotimp. Dar produsele super transformate din magazine au tendinta de a ne indeparta de alimentatia si de conceptul de a manca bine si sanatos. Nu consuma deci alimente ultra-transformate care denatureaza gustul si care ne fac sa uitam lucrurile pe care le mancam.

Adopta si tu conceptul de slow life. Ohhh… scandinavii nu inceteaza sa ne suprinda si sa ne inspire. Sunt cei mai putin stresati oameni din lume si proneaza arta de a trai bazata pe minimalism si pe slow life. Cultiva si tu deci arta de a nu te grabi si incearca sa iti regaseti pacea interioara. Redefineste-ti deci prioritatile, fa pauze si organizeaza-ti asa cum trebuie timpul.

Vezi si:  Cum sa mentii sanatatea si confortul zonei intime

Trateaza-te natural. Atunci cand esti bolnav, intoarce-te inspre ce are natura de oferit. Fitoterapie, naturopatie, aromoterapie… plantele au o multime de beneficii si de virtuti.

Fa miscare. Fa miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi. Vei scapa de angoase, de depresie, te vei mentine in forma si te vei simti mult mai bine.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *