|

Cele mai ieftine destinatii din lume

Anul acesta dispui de un buget restrans de vacanta? Destinatiile de mai jos in care viata este mai ieftina decat in alte locuri din lume te vor atrage cu siguranta.

Ungaria. Ungaria se numara printre cele mai economice destinatii pentru turisti. Cazarea, masa si alte facilitati sunt mai ieftine cu minim 45% decat in alte locatii mai cunoscute. Pretul unei mese este de aproximativ 4,90 euro, o halba de bere este aproximativ 1,19 euro. In plus, Budapesta este una din cele mai frumoase capitale europene.

Bulgaria. Iti doresti sa iti petreci vacanta la mare fara sa iti faci o gaura in buget? Bulgaria este destinatia perfecta in acest sens. Farmecul Sofiei, capitala sa si a oraselor de coasta nu ar trebui sa te dezamageasca, chiar din contra. Viata aici este extrem de abordabila. O camera intr-un hotel de trei stele nu depaseste 50 de euro pe noapte.

India. Ai nevoie de un sejur relaxant? Asia ar putea raspunde dorintelor tale dar si bugetului tau. In India, cu 1500 de rupii (20 de euro) pe zi poti trai asemeni unui maharajah. Te sfatuim sa eviti sa te cazezi la Mumbai, Dubai-ul indian.

Cambodgia. Este vorba despre una din cele mai ieftine tari din lume. Poti gasi cazare cu doar 3 euro pe noapte intr-o camera mai modesta si cu 40 de euro pe noapte intr-un hotel de trei stele. Templul Angkor te asteapta.

Argentina. Cu siguranta, traseul este unul mai costisitor – 1000 de euro. Insa, odata ajuns aici vei constata ca totul este mai ieftin cu 41% decat in Franta de exemplu. Ocazia perfecta de a descoperi capitala, Buenos Aires. Dar si de a merge in Patagonia, directia Pamantul de Foc si peisajele sale spectaculoase precum si la Ushuaia, cel mai sudic oras din lume. Nu ai nevoie de mai mult de 35 de euro pe zi.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...