De ce anotimpul primavara este cel delicios?

0

Daca primavara este anotimpul tau preferat, perfect. Nu o spunem noi, ci este un lucru dovedit stiintific.

Primavara s-a lasat cam mult asteptata in acest an. Si a sosit deja in sfarsit….un eveniment pe care il asteptam cu nerabdare din mai multe motive. Mai multe argumente stiintifice te vor convinge de faptul ca primavara este chiar cel mai bun si mai delicios anotimp al anului.

Esti mai bine dispus. Dupa ce are loc echinoctiul de primavara, zilele devin mai lungi. Iar datorita trecerii la ora de vara, putem profita mai mult de lumina zilei. Iar aceste ore suplimentare de somn au un impact pozitiv asupra starii noastre de dispozitie, chiar daca unii carcotasi spun ca dormim mai putin.

Creativitatea este mai stimulata. Pe langa faptul ca ne bine dispune, lumina soarelui ne stimuleaza, se pare, creativitatea. Timpul petrecut afara, sub lumina soarelui, ne schimba felul de a gandi. Suntem mai apti deci la primirea de noi informatii si mai receptivi la gandurile creative.

Reintoarecerea pasarilor acasa iti incarca bateriile. Numeroase animale sau pasari migreaza inspre tarile calde iarna si se intorc atunci cand este mai cald.  Dar cel mai  bun semn al reintoarcerii primaverii este cu siguranta pasaricile care iti canta dimineata la geam.

Esti mai in siguranta. In anul 2015 un studiu a ajuns la concluzia ca schimbarea orei si zilele mai lungi au dus la reducerea incidentei actelor criminale.

Iti poti face plinul de vitamina D. Lumina soarelui este cea care incurajeaza corpul sa produca mai multa vitamina D, un puternic antiviral, care poate intari imunitatea, care intareste oasele si care te ajuta sa ai cea mai frumosa piele.

Vezi si:  Cum poti face sport acasa

Poti alerga din nou pe afara si iti poti ameliora performantele. Antrenamentele sunt mult mai eficiente atunci cand sunt practicate afara. Iti vei mari in mod semnificativ nivelul de energie si vei elimina stresul sau tensiunea. In plus, nu vei cheltui bani, pentru ca este gratis.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *