|

Cele mai cautate topinguri pentru pizza

Pizza este preferata tuturor iar romanii comanda saptamanal, cel putin o data de la o pizzerie.

Desi nu am reusit sa gasim un studiu facut in Romania, ne-au ajutat cei de la Huffington Post si Foodler, care au facut un top al celor mai cerute toppinguri pentru pizza. Acestia au analizat zeci de mii de comenzi din SUA si Canada si au ajuns la concluzia ca aproape o treime din clientii care comanda pizza, nu adauga toppinguri si prefera pizza de baza, stil margherita.

cele mai cautate toppinguriDaca aveati dubii, pe primul loc in topul preferintelor se afla pepperoni. Salamul este un ingredient foarte cautat la pizza iar adaugarea unui topping de pepperoni poate face pizza mai delicioasa.

Locul doi este ocupat de ciuperci. Desi nu toata lumea prefera ciupercile in pizza, noi ne intrebam cum ar putea cineva sa nu isi doreasca ciuperci in pizza? Este drept ca alegerea este una pur subiectiva insa ne-am cam obisnuit ca pizza noastra sa contina si ciuperci.

Se pare ca si americanii alaturi de canadieni, au aceeasi opinie, avand in vedere ca ciupercile sunt al doilea cel mai cerut topping.

Locul trei este ocupat, poate de necrezut, de catre ceapa. Aceasta leguma nu este preferata romanilor, cand vine vorba sa o intalneasca pe blatul pizzei, insa americanii se pare ca o indragesc atat de mult, incat a reusit sa inte in top 3 cele mai cautate toppinguri

Pe locurile 4 si 5 se afla carnatii si baconul, iar daca ne gandim la traditia americanilor in ce priveste baconul, ai fi spus ca e primul in topul preferintelor lor, in locul salamului.

Urmatoarele toppinguri in ordinea preferintelor sunt: extra branza, masline negre, ardei gras, ananas si spanac.

Daca de ananas nu ne putem plange foarte mult, pentru ca deja ne-am obisnuit cu prezenta acestuia in sortimentele de pizza hawaii, nu putem spune acelasi lucru despre spanac. Cine a incercat vreodata pizza cu topping de spanac?

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...