Cele mai cautate topinguri pentru pizza

0
cele mai cautate toppinguri

Pizza este preferata tuturor iar romanii comanda saptamanal, cel putin o data de la o pizzerie.

Desi nu am reusit sa gasim un studiu facut in Romania, ne-au ajutat cei de la Huffington Post si Foodler, care au facut un top al celor mai cerute toppinguri pentru pizza. Acestia au analizat zeci de mii de comenzi din SUA si Canada si au ajuns la concluzia ca aproape o treime din clientii care comanda pizza, nu adauga toppinguri si prefera pizza de baza, stil margherita.

cele mai cautate toppinguriDaca aveati dubii, pe primul loc in topul preferintelor se afla pepperoni. Salamul este un ingredient foarte cautat la pizza iar adaugarea unui topping de pepperoni poate face pizza mai delicioasa.

Locul doi este ocupat de ciuperci. Desi nu toata lumea prefera ciupercile in pizza, noi ne intrebam cum ar putea cineva sa nu isi doreasca ciuperci in pizza? Este drept ca alegerea este una pur subiectiva insa ne-am cam obisnuit ca pizza noastra sa contina si ciuperci.

Se pare ca si americanii alaturi de canadieni, au aceeasi opinie, avand in vedere ca ciupercile sunt al doilea cel mai cerut topping.

Locul trei este ocupat, poate de necrezut, de catre ceapa. Aceasta leguma nu este preferata romanilor, cand vine vorba sa o intalneasca pe blatul pizzei, insa americanii se pare ca o indragesc atat de mult, incat a reusit sa inte in top 3 cele mai cautate toppinguri

Pe locurile 4 si 5 se afla carnatii si baconul, iar daca ne gandim la traditia americanilor in ce priveste baconul, ai fi spus ca e primul in topul preferintelor lor, in locul salamului.

Vezi si:  Pizza buna in Bucuresti :: Presto Pizza

Urmatoarele toppinguri in ordinea preferintelor sunt: extra branza, masline negre, ardei gras, ananas si spanac.

Daca de ananas nu ne putem plange foarte mult, pentru ca deja ne-am obisnuit cu prezenta acestuia in sortimentele de pizza hawaii, nu putem spune acelasi lucru despre spanac. Cine a incercat vreodata pizza cu topping de spanac?

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *