|

Pizza buna in Bucuresti :: Presto Pizza

Nu ma declar un fan infocat al acestui tip de fasfood, dar ca tot omul, ma mai apuca cateodata pofta de o pizza livrata la usa.

Si daca tot dorim sa ne rasfatam papilele, macar sa infulecam o felie de pizza bine facuta, ca la mama ei acolo in Italia.

Bine, exagerez un pic, desigur, dar dintre toate pizzeriile pe unde m-am incumetat sa comand preparatul culinar pe care il laudam, cea de la Presto mi se pare cea mai reusita.

Poate gustul deosebit este dat de faptul ca blatul este copt in cuptoare pe lemne, poate m-am obisnuit eu pur si simplu cu gustul, cert este ca mie personal in place pizza de la Presto, si cel mai important, imi pot comanda delicatesa ori prin internet ori telefonic.  ( Chiar daca pizzeria e la doua blocuri de mine. Da stiu, sunt o putoare mare,mare) .

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...