Perioadele de reduceri in sezonul primavara-vara

0

De obicei, spre sfarsitul unui anume anotimp sau chiar la inceputul unuia nou, magazinele online, cat si cele fizice, obisnuiesc sa organizeze o perioada de reduceri, in care mai toate produsele din colectia sezonului trecut sa fie vandute la un pret mai mic. Scopul unei astfel de promotii este dublu:

  1. de a scapa de produsele care nu s-au vandut si pentru a face loc pe rafturi noilor colectii;
  2. de a creste awareness-ul pentru magazinul respectiv.

Aceeasi strategie o folosesc si magazinele online, cat si cele de reduceri online, care preiau cele mai bune oferte existente pe piata si le si imbunatatesc uneori.

La momentul actual, in speta sezonul de primavara-vara, pe piata exista mai multe oferte. Dar care dintre ele merita cu adevarat? Asta incercam sa aflam acum. In principiu, fiind aproape de jumatatea primaverii, inca mai exista magazine care cauta sa scape de hainele groase pentru a putea rula haine specifice noului sezon, cu mentiunea ca numarul lor e posibil sa fie foarte mic. Asadar, daca gasiti ceva la pret redus, faceti comanda rapid.

De asemenea, acum este sezonul perfect pentru achizitia de electronice. De ce? Pentru ca producatorii sunt pe cale de a-si lansa noile produse pentru anul 2014, astfel ca reduc substantial preturilor produselor lansate in 2013. De exemplu, cum Samsung Galaxy S5 tocmai a fost lansat, sunt sanse mari sa gasiti chiar si pe stocurile magazinelor de IT&electronice clasice omoloagele inferioare, adica cele de anul trecut, la preturi cu pana la 40% mai ieftine fata de cele din momentul lansarii lor.

La capitolul “casa si gradina”, s-ar putea sa fie un pic cam tarziu, pentru ca lucrarile au inceput deja si sunt putini comercianti dispusi sa lase din pret la niste produse care se cauta. Singura sansa sa gasiti astfel de produse sunt site-urile de reduceri online, dar nici acolo nu e 100% sigur.

Vezi si:  Servicii funerare bucurestene pentru o inmormantare demna

Si electrocasnicele sunt reduse acum, mai ales la magazinele care au implementat sistemul “Rabla” pentru electrocasnice. Cu alte cuvinte, daca va duceti cu un frigider vehci, cu un aragaz sau cu orice alt obiect din categoria electrocasnice, care sa fie totusi functional, primiti pe loc o reducere care se cumuleaza si cu reducerile existente.

 

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *