Rase de caini ideale pentru un apartament

0

O rasa de caini foarte usor de intretinut intr-un apartament este Bichonul Frise. Acest ghemotoc alb ca zãpada, cu ochiºori rotunzi ºi negri, este un cãþel prietenos ºi iubitor ce se înþelege bine cu toatã lumea. Patrupedul va trãi foarte fericit în casã, neavând nevoie de foarte mult spaþiu. Apartamnetul este suficient pentru exerciþiile zilnice ale cãþelului, însã ocazional este nevoie sã fie scos la o plimbare.

Pugul este un cãþel foarte popular datoritã aspectului sãu drãgãlaº ºi amuzant ºi a comportamentului prietenos. Acest patruped mititel se va adapta uºor în apartamentul dumneavoastrã, iar inteligenþa sa ºi personalitatea prietenoasã îl vor face sã se înþeleagã bine cu toatã lumea. Pugul nu are nevoie de foartã multã miºcare, aºa cã lipsa unei curþi nu va reprezenta o problemã.

Pancho0008Buldogul francez este un cãþel absolut fermecãtor. Are un aspect fizic deosebit, din care se remarcã ochiºorii foarte mari ºi inteligenþi, urechile ca de liliac ºi botul turtit. Este un cãþel blând, prietenos ºi inteligent, ce se bucurã sã stea în compania oamenilor. Buldogul francez este un bun câine de apartament, cu un temperament blând ºi fãrã sã necesite foartã multã miºcare. Îngrijirea sa este relativ simplã, periajul ocazional fiind suficient.

ShihTzu este un câine mic, cu un bot scurt, ochi mari ºi negri ºi cu blanã lungã ºi moale. Pe lângã aspectul fizic foarte frumos, este jucãuº, inteligent ºi plin de viaþã, un animal de companie foarte plãcut. Shih Tzu este cel mai robust cãþel din categoria raselor mici. Are capacitatea de a se adapta foarte bine, aºa cã deºi este un cãþel activ nu are nici o problemã sã locuiascã într-un apartament, unde se poate desfãºura foarte bine.

Vezi si:  Perioadele de reduceri in sezonul primavara-vara
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *