|

4 sfaturi pentru a trata colonul iritabil

Daca vrei sa tratezi un colon iritabil si sa eviti problemele mai grave ce ar putea aparea, ar trebui sa consumi mai multe fibre si mai multa apa. Se mai recomanda si sa ai mai multe mese mai mici, in loc de cele patru care se recomanda in mod normal.

Problemele legate de colonul iritabil sunt destul de comune, dar si ingrijoratoare in acelasi timp.

Proastele obiceiuri alimentare actuale pot sa duca la proliferarea acestei probleme. Si daca ai suferit pana acum de aceste probleme, ar trebui sa elimini mancarea tip fast food de la tine din meniuri.

In plus, mai trebuie sa tii cont de unele sfaturi care te vor ajuta sa te simti mai bine si sa ai un stil de viata mai sanatos.

Mareste consumul de fibre solubile. Fibrele solubile sunt de mare ajutor pentru intestin deoarece pot intari mucoasa care il acopera. Sunt de mare ajutor si pentru a elimina anumiti compusi ce pot sa fie nocivi pentru sanatate si te pot ajuta atunci cand suferi din cauza constipatiei. Deci sunt excelente pentru a trata colonul iritabil.

Ai grija la portiile pe care le consumi. Nu multe persoane au grija la cantitatea de mancare pe care o consuma. Dar daca vrei sa tratezi colonul iritabil, ar trebui sa ai mare grija la cantitatea de mancare pe care o consumi. In plus, ar trebui sa incerci sa diminuezi portiile.

Consuma infuzii naturale. Menta este foarte buna pentru a trata colonul iritabil si nu numai. Este de mare ajutor si atunci cand suferi din cauza diareii sau a gazelor.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...