6 feluri in care te poti folosi de Aloe Vera pentru a-ti ameliora starea de sanatate

0

Aloe vera herbal medicine

Aloe Vera este o planta milenara care de foarte multa lume este considerata a fi un veritabil panaceu. Proprietatile si multiplele sale beneficii sunt comercializate si cunoscute in produsele de infrumusetare sau in cele pentru ingrijirea corpului.

Dar daca vei include Aloe Vera la tine in alimentatie, vei reusi sa profiti din plin de toate beneficiile sale. Aceasta contine numai putin de 12 vitamine, 19 aminoazici si 20 de minerale care iti intaressc organismul. In acelasi timp, este foarte bogata in antioxidanti, poate restaura flora intestinala si curata tubul digestiv.

Aloe Vera este ideala pentru picioarele umflate. Daca vei aplica local Aloe Vera pe picioarele umflate si dureroase, vei reusi sa ameliorezi in mod semnificativ durerea.

Constipatie si indigestie, din cauza proastelor obiceiuri alimentare, avem nevoie de un aport alcalin pentru a normaliza digestia acida si pentru a trata constipatia intestinala. Deci daca vei bea sucuri smoothie cu Aloe Vera, veri reusi sa tratezi aceste probleme neplacute.

Infectii ale gurii. Persoanele care iau medicamente ce ar putea slabi sistemul imunitar, pot sa sufere mai apoi de infectii cauzate de ciuperca Candida. Pentru a le evita, poti incerca sa scoti sucul dintr-o frunza de Aloe si sa il amesteci cu o jumatate de pahar de apa.

Acnee. Proprietatile antiseptice si hidratante ale Aloei fac din ea un aliat de pret atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii, cu acnee, in special. Taie astfel o frunza de Aloe in doua si feaca fata cu partea gelatinoasa.

Compresele cu Aloe Vera sunt foarte bune in caz de alergii. Dar si in caz de intepaturi de insecte sau arsuri.

Vezi si:  La ce foloseste un electroderm portabil si cum sa-l alegi?

Imbatranirea prematura. Aplicarea gelului de Aloe pe ten poate favoriza productia de colagen si elasticitatea pielii.

Iar aceasta planta minunata are proprietati unice atunci cand este consumata in stare naturala. Deci cel mai bine ar fi sa cultivi cateva plante la tine acasa.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *